Internettet kan ikke få nok af Gwyneth Paltrows retssalsdrama om voldsomt skiuheld

Internettet kan ikke få nok af Gwyneth Paltrows retssalsdrama om voldsomt skiuheld
Gwyneth Paltrow under retssalen, hvor hun er anklaget for at stikke efter skiuheld. (Foto: Rick Bowmer-Pool/Getty Images)

Der er ikke meget sjovt at komme efter i et søgsmål mod Gwyneth Paltrow, hvor hun sagsøges for to millioner kroner efter angiveligt at have kørt ind i en mand på en skitur.

Alligevel er skuespillerens retssag blevet ugens underholdning på sociale medier, hvor hun hives igennem sarkastiske jokes og memes.

Her gøres grin med alt fra hendes udseende til det bizarre aspekt af sagen, hvor Paltrow betegnes som en flugtbilist på ski.

New York Times skriver, at retssagen omhandler grundlæggende »ski-etikette«, efter Paltrow efter sigende kørte ind i den 76-årige Terry Sanderson tilbage i 2016, da de begge befandt sig på den samme løjpe.

Ifølge anklagerne stak Paltrow efterfølgende af, imens hun selv hævder, at det derimod var Sanderson, der ramte hende og dermed forårsagede hele ulykken.

Sammenstødet efterlod den ældre mand med flere brækkede ribben, og han har senere lidt under kronisk hjerneskade og traumer fra uheldet.

Derfor har hans to døtre nu anlagt sagen, hvor de søger millionerstatningen.

Selve årsagen til sagen lader dog ikke til at fylde det store online, hvor det især er Paltrows udseende fra første dag i retten, der har stjålet de mest kække kommentarer.

Flere har påpeget, at hun ligner Jeffrey Dahmer, imens et viralt opslag slår fast, hun ligner en, der »er anklaget for i 1987 at have hyret en lejemorder til at dræbe sin ægtemand«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Umiddelbart virker tonen på de sociale medier forholdsvis usympatisk overfor Paltrow, men som Daily Dot påpeger, lider hun generelt under et problematisk omdømme online.

Det skyldes ikke mindst, at hun ofte er blevet kritiseret for en usund diæt og kontroversielle livsstilsanbefalinger, hvilket netop er dukket op igen de seneste uger.

Sagen forventes at løbe over to uger, hvor cirka 20 personer – fra skiinstruktører og læger til Paltrows egne børn – skal i skranken som vidner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af