Ungdomsmagasinet Sein på randen af konkurs

Ungdomsmagasinet Sein på randen af konkurs
Sein i en talk om modet til at være sig selv på Soundvenue INPUT. (Foto: Dejan Obretkovic/Soundvenue)

Sein producerer indhold af unge til unge og har gjort det siden 2017, men nu står mediet til at gå konkurs. Ifølge Seins egen Instagram sker det på grund af en gæld til skat, som de optog under coronatiden og som de har haft svært ved at betale af på siden.

Indtil nu har Sein overlevet på fondsmidler, men magasinet går konkurs i løbet af marts, hvis de ikke får skaffet 100.000 kr. til at nedbringe gælden. Sein har derfor valgt at gå i sort og dedikere alle sine frivillige kræfter til magasinets overlevelse og indsamlingen, der blandt andet foregår via Seins sociale medier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sein kalder sig selv ungdommens stemme og 130 frivillige producerer hver dag tekst, lyd og video, der skal være en modvægt til de mange danske medier, der taler om, til og på de unge. Ifølge magasinets hjemmeside har mere end 600 frivillige over årene bidraget til magasinets produktion.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af