Nørrebro Teater løfter sløret for nyt program – Stine Pilgaard debuterer som dramatiker

Nørrebro Teater løfter sløret for nyt program – Stine Pilgaard debuterer som dramatiker
'Insektliv'. (Foto: Büro Jantzen)

Nørrebro Teater har netop offentliggjort de tre forestillinger, der kommer til at tegne sæsonen 2024/25.

‘Insektliv’ fortæller om mennesket med insekter som medie og kommer omkring både krig og kærlighed i selskab med myrer, fluer og sommerfugle. Thomas Levin har skrevet stykket frit efter et forlæg fra 1922, og Niels Erling iscenesætter.

På scenen kan man opleve unge spillere som Amalie Lindegård, Mads Reuther og Carla Eleonora Feigenberg.

Stine Pilgaards ‘Min mor siger’ spillede tidligere i år på Aveny-T, men ‘Hvorfor laver vi ikke et band?’ er Pilgaards debut som dramatiker. Stykket handler om en gruppe fremmede, der mødes ved et busstoppested Nytårsaften. Blandt de medvirkende er Sara Fanta Traore og Nanna Cecilie Bang.

Katinka Lærke Petersen og Brian Hjulmann er blandt andet med i ‘Tid til glæde’, hvor en bænk på en kirkegård er omdrejningspunktet for en fortælling om relationer. ‘Tid til glæde’ sættes op til september.

Se hele programmet for 2024/25-sæsonen her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af