James Blunt minder om internettets botproblem – og at hans tweets stadig er verdensklasse

James Blunt minder om internettets botproblem – og at hans tweets stadig er verdensklasse
James Blunt. (Foto: Manny Carabel/Getty Images)

Sanger James Blunt har bemærket, at TikTok er fuld af falske profiler, der udgiver sig for at være ham og følger ham på platformen. På alle måder en glimrende måde at demonstrere, at internettet, som vi også har skrevet om for nylig, har et massivt botproblem.

Botter og falske profiler er der da også masser af på X, hvor man med det nye, nu dog reviderede verificeringssystem, i en periode har kunnet betale sig fra at udgive sig for hvem som helst. Men som mange påpeger i kommentarsporet, er det her billede fra TikTok, ikke fra X.

I 2010’erne begyndte James Blunt at blive lidt af et internetfænomen med sine selvironiske tweets, der svinede hans musik, udseende og person til, så alle, der faktisk sagde nogle grimt om ham, lignede dårlige kopier. Alt sammen på knastør britisk vis.

Som her, hvor han truer med at genudgive ‘You’re Beautiful’ I anledning af sangens jubilæum:

Eller her, hvor han giver et bud på, hvordan X’s algoritme tænker om ham:

Eller her, hvor han bliver forvekslet med Eddie Redmayne:

Eller her, hvor han har fundet ud af, at han skal lade være med at signere sine bøger:

Eller her, hvor han har kortlagt sin fanbase:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af