Modeuge: Mark Kenly Domino Tan overraskede bag Gamle Scene

Modeuge: Mark Kenly Domino Tan overraskede bag Gamle Scene

Mark Kenly Domino Tan havde et stærkt 2014 og vandt blandt andet DANSK Design Talent-prisen, så forventningerne til hans AW15-kollektion var høje, da modebranchen blev bænket i et relativt lille rum i Det Kongelige Teater med udsigt til fire betonvægge.

Pludselig sænkede den ene væg sig i gulvet, og gæsterne kunne øjne Gamle Scenes kulisser i baggrunden. Det hele var vendt om. Modellerne kom gående fra scenen og ud mod gæsterne med det tomme teater som baggrundskulisse.

Kollektionen var elegant, dyr og international, præcis som den skulle være. For Mark Kenly Domino Tan henvender sig ikke til et smalt dansk publikum. Han designer tøj til aftenbrug og særlige aftener. Han designer drømme, der skal spares op til.

Showets største højdepunkt:
Den smukke finalekjole i en varm brændt nuance og det øjeblik, hvor alle modellerne var på podiet samtidigt og viste kollektionens sammenhæng i både nuancer, sammensætninger og miks af materialer.

Showets største overraskelse:
Da muren gik ned, og det gik op for gæsterne, at de befandt sig bag Gamle Scene og måske skulle overvære modeugens bedste show – selv om Copenhagen Fashion Week først lige er skudt i gang, og der venter mange shows endnu.

 Læs også: Interview med Mark Kenly Domino Tan

tan1

 

tan2

 

tan4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af