Video: Lena Dunham føjer feminisme til & Other Stories

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Girls can do anything«, siger Zoey Kazan i rollen som håbefuld ung lokalpolitiker, der kæmper mod kønsbarrieren, imens hun drømmer sig hen til en dag, hvor hun er amerikansk præsident.

Og i en tid hvor Hillary Clinton tegner sig som favoritten til overtage embedet efter Barack Obama, og ‘feminisme’ i den grad er blevet et popkulturelt plusord, er det ikke helt skævt, at & Other Stories har hyret ‘Girls’-bagkvinden Lena Dunham til at instruere kampagnefilmen ‘Vote Audrey’.

Samtidig er tonen også i filmen temmelig pjanket og blåøjet – Audrey drømmer blandt andet om at udnævne sin mor til vicepræsident og kæmpe for små dyrs rettigheder – så man kan ikke just beskylde den for at være et seriøst indlæg i kønsdebatten.

Filmen promoverer & Other Stories’ fælles kollektion med designeren Rachel Antonoff (bror til Lena Dunham kæreste, Jack), som ryger i salg den 12. maj.

Læs også: Feminisme er ikke længere et fyord i popkulturen

Læs også: Lena Dunham: »Der er stadig masser af ydmygelse i mit liv«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af