Fem lækre efterårshatte til pigerne

Der er ingen vej udenom: Det er blevet koldt, og efterårshatten er værd at give omtanke afhængig af, om du er ude efter varme og/eller beskyttelse mod vand og vind.

hat10

Ann-Sofie Back
Den svenske designer Ann-Sofie Back har designet denne hue med reflekser som en del af sin ‘Watch Your Back’-kollektion. Huen, der er lavet i bomuld, fås både i en sort og en grå version og vækker god opmærksomhed i efterårsmørket med den firkantede refleks på forsiden.

445 kr. hos Weekday
hat7


By Malene Birger
Med Misanna-hatten har By Malene Birger givet et godt bud på en klassisk trilby-hat med kontrastbånd til efterårets blæsende vejr. Med en god frakke og et par sorte støvler kunne den godt blive en klassiker langt ind i den mørke tid.

799 kr. hos By Malene Birger

hat5


Stella McCartney
Den spidse beanie er med sin oversize ribkant et ekstra varmt bud på efterårstilbehør. Huen er lavet i Italien i fint uld og fås i både en grå, sort og camel-farvet udgave.

ca. 1200 kr. hos NetAPorter

hat6


H&M
Den grønne kasket i læder og ruskind giver med sine øreklapper et humoristisk, men cool look med referencer til udendørsliv, bål og jagt. Øreklapperne sikrer lidt ekstra varme og beskyttelse mod vinden.

349 kr. hos H&M
hat9

Custommade
En helt klassisk og mørk hue går aldrig af mode, og denne med navnet Dinna fra danske Custommade går til langt de fleste looks. Uden detaljer og med den filtgrå farve er den det sikre og minimalistiske bud til efteråret.

299 kr. hos Custommade

Læs også: 10 sublime herrestøvler til efteråret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af