10 sublime herrestøvler til efteråret

Går du efter slidstyrke, klassisk design, eller vil du kunne tage dine støvler på i natklubben?

RedWing-6inch
Red Wing 6 Inch Round
Amerikansk Red Wing har med mere end 100 års erfaring i bagagen om nogen styr på, hvordan et par støvler bør skrues sammen, både hvad angår design og kvalitet. Deres 6 Inch Boot i sort Chaparral-læder er en perfekt, høj udgave af den ikoniske Postman-sko, som kan holde til det værste vind og vejr.

2.400 kr. hos Norse Store

HanKjøbenhavn
Han Kjøbenhavn Leather Moc Toe
Vil du have mulighed for at kunne bære dine støvler på natklubben, har danske Han Kjøbenhavn svaret. Mærket, som måske bedst er kendt for deres brede linje af solbriller, byder ind på støvlemarkedet med en helt hvid læderstøvle med gummisål og matchende snørebånd.

2.500 kr. hos Han Kjøbenhavn

Nike
Nike Lunar Force 1 Duckboot
Er man for stor en sneakerfreak til at gå i traditionelle støvler, kan man altid finde alternativer hos de store sportsgiganter. Nike har til vinteren genopfrisket den Lunar-optimerede Air Force 1 i en såkaldt duckboot-udgave, som betyder, at skoen har en overdel af vandtæt læder og gummi med høj hælkrave og spike-detaljer på snuden.

1.500 kr. hos Støy Munkholm

CommonProjects
Common Projects Chelsea Boot
Er du på jagt efter casual fodtøj i allerhøjeste kvalitet, er det en god idé at søge mod New York-baserede Common Projects, hvis produkter alle er håndlavet i Italien. Denne Chelsea Boot i sort læder med guld nummerering på siden er en lidt kæk fortolkning af en ellers klassisk silhuet.

3.245 kr. hos Trés Bien

RedWing-Chukka
Red Wing Chukka Boot
Skal man hele støvlemarkedet igennem på ti par,  er det svært at undgå at runde Red Wing to gange. Foruden deres 6 Inch Boot er mærkets Chukka-støvle en udødelig klassiker, som kan bæres år for år (og rent faktisk holder til det). Støvlen er håndsyet med en overdel af brunt læder.

1.800 kr. hos Munk Store

Clarks
Clarks Originals Desert Mali
Som navnet antyder, er Clarks’ Desert Mali inspireret af mærkets ikoniske ørkenstøvle. Mali-silhuetten har et højere skaft, men er ligeledes udstyret med en komfortabel crepe-sål. Den stilrene støvle har en overdel af sort læder, der både kan holde til byture og efterårets sne- og regnvejr.

1.036 kr hos End Clothing

grenson
Grenson Fred
Det gamle britiske skomageri Grenson kan dateres tilbage til 1866 men er stadig blandt de førende, når det kommer til håndlavet fodtøj. Støvlen med navnet ‘Fred’ er blandt deres klassikere grundet dens brogue-inspireret overdel og tidløse silhuet. Denne version har en blød gummisål, der ikke overraskende er langt mere komfortabel end versionerne med lædersål. Dette kombineret med en overdel af sort læder, matchende snørebånd og heeltab samt naturlig randsyning resulterer i en støvle, der vil være lige så moderne i år som om ti.

2.630 kr hos Grenson

royalrepubliq
Royal Republiq
Royal Republiq er nok bedst kendt for deres udvalg af fine tasker, men det danske mærke bør bestemt også nævnes for deres fodtøj. Ud over deres udvalg af mere innovative skodesigns, hvor traditionelle modeller kombineres med moderne teknologi, har mærket også en kollektion, hvor de holder fast i de klassiske silhuetter. Hertil hører ‘Extend Tube Zip’, der ved første øjekast ligner en Chelsea-støvle, men som i stedet er udstyret med lynlås i siden.

1.400 kr hos Royal Republiq

CapitalGoodsSanders
Capital Goods x Sanders Army Grain Boot
Danske Capital Goods byder på en støvle fremstillet hos det britiske skomageri Sanders & Sanders, som de har indgået et samarbejde med. Støvlen har en overdel af grynet, sort læder med cap toe, sorte snørebånd og heeltab samt en matchende blød gummisål fra Vibram.

2.600 kr hos Goods

Wolverine
Wolverine 1000 Mile
Det kan godt være en dyr fornøjelse at købe vinterstøvler, men trods prisen på Wolverines 1000 Mile-støvler, vil det næppe være et køb, du kommer til at fortryde. Mens resten af Wolverines fodtøj bliver fremstillet i Østen, bliver 1000 Mile-serien håndsyet i USA med læder fra Horween-garveriet i Chicago og såler fra Vibram i Italien. Det bliver kort fortalt ikke meget bedre end dette, og passer man på dem og giver dem lidt læderfedt i starten af hver sæson, kan de ikke slides op. Sålen er Goodyear-randsyet, hvilket betyder, at den, modsat normale sko, nemt kan fornyes, uden at det påvirker overlæderet.

3.500 kr hos Wardrobe19

Læs også: Fem stilsikre herresko til hverdagen i efteråret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af