Fem stilsikre herresko til hverdagen i efteråret

Hvis du skal skifte sneakeren ud med en mere slidstærk efterårssko, har vi samlet en håndfuld gode kandidater til dig.

padmore

 
Padmore & Barnes P204
Før Clarks flyttede deres produktion til Vietnam, var det irske Padmore & Barnes, der stod for at fremstille den tidsløse Wallabee-silhuet til det britiske skomærke. Efterfølgende måtte det irske skomageri desværre dreje nøglen om, men heldigt for skonørder valgte de for nylig at genåbne produktionen i den gamle fabrik. Derfor er det atter muligt at anskaffe sig den originale Wallabee, eller, som Padmore & Barnes kalder den, P204 – håndsyet i slidstærke materialer.

1.050 kr. hos End Clothing.

redwing

 
Red Wing Postman Oxford
I 1954 kontaktede det amerikanske postvæsen skomageriet Red Wing i håb om, at de kunne hjælpe med at udforme en sko, som postbuddene kunne bære en hel dag uden at få ondt i fødderne, og som samtidigt matchede deres formelle uniform. Resultatet var ‘Postman’-modellen, der indtil for halvandet år siden kun fandtes i den oprindelige, sorte model. I anledningen af silhuettens 60-års jubilæum tilføjede Red Wing blandt andre denne mørkebrune version, der bygger på den gamle silhuet og bevarer skoens kvalitet.

2.014 kr. hos Red Wing

clarks

 
Clarks Desert Boot
Denne klassiker er inspireret af en støvle, som Nathan Clark så på en bazaar i Cairos gader i 50’erne. Mange har ladet sig inspirere af samme silhuet siden, men aldrig med lige så stor succes som Clarks. Mens skoen er en sommerklassiker i lys ruskind, fungerer den også fremragende til efteråret, hvis man vælger en overdel af mørk læder.

1.000 kr. hos Flavour

paraboot

 
Paraboot Chambord
Franske Paraboot har gennem mere end 100 år produceret herrefodtøj af højeste kvalitet. Chambord-skoen er en af listens mere opsigtsvækkende stykker fodtøj, primært grundet skoens hælstykke og lange snude. Ikke desto mindre er den et stilsikkert og ikke mindst mere individualistisk bud på et godt stykke fodtøj til hverdagen.

2.700 kr. hos Norse Store

drmartens

 
Dr. Martens 3-Eye Shoe
Falder snakken på fodtøj uden for sneaker-spektrummet, der stadig kan anvendes på daglig basis, er Dr. Martens slet og ret uundgåelige. Mærket, som blev startet da dets stifter, Klaus Märtens, slog sin fod på en skitur og syede ekstra foring i sine støvler for komfort, har til efteråret begået deres 3-Eye Shoe i et monokromt design, som snildt kan falde ind i ethvert forelæsningslokale eller kontor.

1.036 kr. hos Soto

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af