Soulland til modeuge i London: Se looks fra den bilvrags-inspirerede kollektion

Under tungt regnvejr bød Soulland i går velkommen til sit show under den londonske herremodeuge. Det er tredje gang, det danske brand fremviser sin kollektion som en del af London Collections: Men, og i går var turen kommet til efterårs- og vinterkollektionen for 2016, som har fået titlen ’Junk Car River Bank’.

Showet var centreret omkring to bilvrag, der lignede, at de var blevet efterladt i naturen for mange år siden, for så at blive hevet ind på settet med planter kravlende ind og ud af vragenes sprækker og vinduer og et stort lag af mørk muld under sig.

En række stillestående modeller dannede ring om settet, beskyttet af gennemsigtige paraplyer, så folk kunne komme tæt på tøjet og dets detaljer.

Silas Adler fremviste endnu engang en fornem forståelse for teksturer og mønstre med en blanding af elementer fra streetwear, sportswear og klassisk menswear, der reflekterer kollektionens forfaldne inspirationskilde med et tydeligt mere rodet og trashet look, end vi plejer at se fra den danske designer.

Se de forskellige looks og en video fra showet her nedenfor.

Alle fotos af Victor Jones

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

soulland-1soulland-2soulland-3soulland-4soulland-5soulland-6soulland-7soulland-8soulland-9

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af