Lingeri er til alle – ny kampagne sætter fokus på kropsidealer

Lingeri er til alle – ny kampagne sætter fokus på kropsidealer
Foto: Via Dazed.com

Vi havde optur, da vi sidste år fik Arvida Byström til at lave en modeserie for os. For svenskeren er blandt de unge kvindelige kunstnere, der i øjeblikket er i gang med at udfordre samfundets syn på skønhed, køn og race. Fremfor alt handler det om at give plads til diversitet.

Det er også derfor, at det newzealandske tøjmærke Lonely har valgt den 24-årige svensker som kampagnemodel for deres SS16-lingerikollektion sammen med den ligesindede amerikaner Paloma Elsesser.

Sammen viser de, at lingeri selvfølgelig bliver båret af andre end retoucherede supermodeller, og at man kan reklamere for det uden at forfalde til unødvendig seksualisering.

»Efter at have arbejdet med mode i lang tid, når du til et punkt, hvor du har brug for mere end blot et smukt ansigt. Paloma og Arvida er sådan nogle perfekte rollemodeller for kvinder i dag. Udover at være fantastisk smukke er, hvad de laver også utroligt inspirerende, og deres energi er virkelig kraftfuld. De er muser for nutiden og fremtiden«, siger fotografen bag kampagnen, Zara Mirkin til Dazed.com.

Lonelys lingeri kan blandt andet købes på Lonelylabel.com.

Se også: Arvida Byströms modeserie ’Everyday People’

lonelyundertøj2
 
lonelyundertøj3
 
lonelyundertøj1
 
lonelyundertøj4
 
lonelyundertøj9
 
lonelyundertøj5
 
lonelyundertøj8
 lonelyundertøj9
 
lonelyundertøj10

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af