Kendrick Lamar giver Reebok mere kærlighed – reintroducerer retro model

Kendrick Lamar giver Reebok mere kærlighed – reintroducerer retro model

Compton-rapperen er tilbage i en ny kampagne for Reeboks relancerede ‘Classic Leather’-sneaker. Denne gang agerer han blot model, mens han tidligere i år kom med sit eget bud på skoen. Det design byggede tydeligt videre på hans anti-bandebuskab fra sidste års, ‘Ventilator’-sko.

‘Classic Leather’-skoen fortsætter den tydeligvis ustoppelige bølge af relancerede retro modeller, ligesom den hvide sko ligger sig i slipstrømmen af tidens mange monokrome sneakers. Den brunlige gummisål giver dog skoen et fint twist.

Kendrick Lamar startede sit samarbejde med Reebok i slutningen af 2014 med en flot hyldestvideo til Compton.

Læs også: Kendrick Lamar designer sneakers inspireret af rivaliserende bander

reebok-kendrick-lamar4 
reebok-kendrick-lamar 
reebok-kendrick-lamar3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af