Ashley Graham fortæller om livet som plus-size-model – presset til at tabe sig

Ashley Graham fortæller om livet som plus-size-model – presset til at tabe sig
Ashley Graham i en SS16-kampagne for Forever 21

Hun er nok den mest kendte større model i modebranchen og vagte stor opmærksomhed, da hun i februar var på forsiden af Sports Illustrateds Swimsuit Issue. Men selv om den 28-årige model er med til at rykke ved modens fokus på tynde kvindekroppe, så har der stadig været meget fokus på vægt i hendes modelkarriere.

»Jeg har haft bureauer fortælle mig, at jeg skulle tabe mig. Der var en, der viftede pengesedler i mit ansigt og sagde, hvis du taber flere kilo, kan du tjene mange flere af de her«, fortæller Ashley Graham i et nyt interview med People.

Dengang var hun omkring en amerikansk størrelse 18, og der er flere penge at tjene, hvis man ligger omkring en størrelse 12, der normalt kendetegner det, mange stadig kalder plus-size.

»Hvis du er større eller mindre, tjener du ikke lige så mange penge, som hvis du er i midten. Så han prøvede at få mig til at tabe mig, men det virkede ikke, fordi jeg var den type person, der bare ville tage på, hvis du sagde til mig, at jeg skulle tabe mig«, fortæller Graham.

Ashley Graham på forsiden af Sports Illustrated
Ashley Graham på forsiden af Sports Illustrated

I interviewet fortæller amerikaneren også om, at hun blev mobbet i sin skoletid og på et tidspunkt også var virkelig ked af sin egen krop. Det krævede en mental ændring for hende at komme på ret køl igen.

»Meget af det med at tage vare på min krop, sind og sjæl handlede om at tale til mig selv og give mig selv bekræftelse. Det fik mig ud af sumpen. Jeg havde stadig appelsinhud, jeg havde stadig rygfedt, jeg havde stadig mormorarme, og jeg besluttede at elske hver en del af det«, siger Graham.

Det er selvfølgelig langt fra første gang, at Graham taler om at være model i en branche, der mest idoliserer tynde kroppe. Efter forsiden på Sports Illustrated var hun blandt andet gæst hos Ellen DeGeneres, hvor hun også fortalte om at finde selvtillid. Se det interview nedenfor.

Læs også: Amy Schumer udstiller, hvordan det er at købe tøj i større størrelser

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af