Kim Kardashian teaser de næste Yeezy 750’ere på Snapchat

Det er ikke til at sige, hvad Kanye West synes om sin kones Snapchat-aktivitet, som ofte fanger ham i alverdens situationer. Nu hjælper hun med at sætte lidt mere ild under Yeezy-hypen, hvis det er muligt.

I en ny video på Snapchat filmer hun en massiv væg af skokasser, der efter alt at dømme er fyldt med den næste colorway af de Yeezy Boost 750, som har været rygtet i noget tid. »Åh, mængden af telefonopkald jeg kommer til at få«, som Kim Kardashian joker i videoen.

Samtidig tog hun også et billede af sig selv med skoene på, der tilsyneladende har en selvlysende sål denne gang.

Det er stadig usikkert, hvornår skoene bliver sat til salg. Tidligere spekulerede Hypebeast blandt andre i, at en brun colorway med gummisål, som Kanye også tidligere er blevet spottet i, ville komme til salg den 11. juni, men noget tyder altså på, at det bliver den grå model, der minder meget om sidste års 750’er.

I marts lovede Kanye også, at der ville komme mange flere sko på markedet, hvilket måske vil gøre det nemmere at få fat i dem og skrue lidt ned for resell-hypen. Men alt er altså stadig meget uvist.

Læs også:
Zara kopier skamløst Kanye Wests Yeezy-stil med ny kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af