Supreme og Palace Skateboards lancerer flere samarbejder – til salg i denne uge

Supreme og Palace Skateboards lancerer flere samarbejder – til salg i denne uge

UPDATE: Der er nu kommet billeder af de nye styles og sneakers fra Palace x adidas Originals. Se nedenfor efter videoen.

Det er ikke alle samarbejder, der er lige interessante, men skatemærkerne Palace og Supreme rammer tit plet og har efterhånden en helt hær af dedikerede fans, der hungrer efter alt med deres logo på.

Senest meldte Palace hurtigt udsolgt, da de lancerede første omgang af deres seneste Adidas-samarbejde. Hvis du ikke var hurtig nok på knapperne dengang, så er chancen der igen natten mellem fredag og lørdag, når anden runde bliver sat til salg.

En video slået op af @palaceskateboards den

Ovenstående teaser-video viser Palaces faste model, skateren Blondey McCoy i en orange t-shirt og shorts, der ikke var med i første omgang, ligesom deres sneaker, Palace Pro Trainer, ser ud til at komme i en Primeknit-version. Resten af kollektionen bliver først afsløret i de kommende dage.

palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-2palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-6palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-1palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-8palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-7palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-3palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-4palace-adidas-originals-2016-spring-summer-collection-part-2-5palace-adidas-originals-pro-primeknit-june-2016-222palace-adidas-originals-pro-primeknit-june-2016-000Det kan dog være, at du får brændt hele shoppingbudgettet af to dage tidligere, for torsdag sætter skate-storebroren Supreme sit seneste samarbejde, en minikollektion med Antihero, til salg online.

supreme_antihero_spot2 
Kollektionen er ægte skatewear med t-shirts, korteærmede skjorter, hoodies, sweatshirts, arbejdsbukser og selvfølgelig skateboards. Det er især deres hoodies med logo ned langs ærmerne og på toppen af hætten, der rykker, ligesom de enkle bomberjakker med ‘Supreme’ stående ned ad ærmerne og Antihero-logoet på ryggen nok skal blive revet væk.

Læs også:
Palace Skateboards ødelægger din nattesøvn igen – lancerer nyt Adidas-samarbejde

supreme_antihero9 
supreme_antihero10 
supreme_antihero7 
supreme_antihero6 
supreme_antihero4 
supreme_antihero8 
supreme_antihero5 
supreme_antihero3 
supreme_antihero2 
supreme_antihero 
supreme_boards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af