Kampagnemodel-battle: Dior og A$AP Rocky vs. Prada og Eddie Redmayne

Kampagnemodel-battle: Dior og A$AP Rocky vs. Prada og Eddie Redmayne

To af modens store traditionsrige huse har lige annonceret deres nye kampagnemodeller, og de siger lidt om deres fokus.

Prada har fået skuespilleren Eddie Redmayne ind foran fotografen Craigh McDeans linse, hvor Oscar-vinderen ser mere forvirret ud end cool. Selv om valget fortsætter Pradas tradition for at vælge skuespillere til deres kampagner – de har før haft Ethan Hawke, Jack O’Connell og Gary Oldman – så virker Redmayne som et voksent og lidt oplagt valg for modehuset (se resten af kampagnen nederst).

eddieredmayne_prada 
Så er Dior Homme anderledes vovet – eller i hvert fald mere fremme i skoene. Især hvis vi tillader os at kalde A$AP Rocky frontfigur. For rapperen er anderledes naturlig i sit sædvanlige attitude-look, der er indfanget af fotografen Willy Vanderperre.

Rocky scorer dermed ekstra modepoint, efter at han i sidste uge offentliggjorde et nyt samarbejde med J. W. Anderson, og rapperens modesnilde er altså ikke gået Dior Hommes kreative chef, Kris Van Asche, forbi.

dior-campaign-100616-01 
»Jeg kan virkelig godt lide hans personlige stil og smag. Han er en rigtig modeelsker. Han føler, at moden har indflydelse på hans arbejde, og han har klare holdninger til det«, siger Van Asche til Women’s Wear Daily om A$AP Rocky.

Rocky er dog ikke ene model i den nye Dior Homme-kampagne. Han flankeres nemlig af ‘Kids’-instruktøren Larry Clark, den unge franske skuespiller Rod Paradot og modellen Dylan Roques. Hele kampagnen har dog en helt anden attitude og overraskelsesmoment over sig end Pradas.

Læs også: A$AP Rocky i stærkt modesamarbejde – laver minikollektion med J. W. Anderson

dior-campaign-100616-10 

Filminstruktør Larry Clark
Filminstruktør Larry Clark
Skuespiller Rod Paradot
Skuespiller Rod Paradot
Model Dylan Roques
Model Dylan Roques

eddieredmayne_prada2 
eddieredmayne_prada4 
eddieredmayne_prada3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af