Kanye West tager stort skridt imod sin modedrøm – laver historisk Adidas-samarbejde

Kanye West tager stort skridt imod sin modedrøm – laver historisk Adidas-samarbejde
Fra præsentation af ‘Yeezy Season 1’

Han vil være den største. Det har Kanye West sjældent lagt skjul på. Både når det gælder musik og mode. Og i går annoncerede han og adidas Originals et samarbejde, der i hvert fald bringer ham tættere på modedrømmen.

Adidas kalder det det mest signifikante partnerskab imellem en ikke-atlet og et sportsmærke, og det kommer til at betyde, at alt Yeezy fremover laves i samarbejde med det tyske firma, ikke kun Yeezy Boost-skoene som hidtil. Derudover planlægger de at lave sportstøj sammen, ligesom Adidas annoncerede planer om at åbne butikker i USA, der skal sælge Adidas- og Yeezy-produkter side om side.

»Dette partnerskab illustrerer, at alle med en drøm kan drømme uden begrænsninger«, sagde Kanye West i forbindelse med annonceringen ifølge Business of Fashion.

»Kanye er en sand kreatør, der har evnen til at se ting, som andre ikke gør. Vi er begejstrede og beærede over at bygge videre på dette partnerskab og ser frem til at definere fremtiden sammen. Med adidas + Kanye West udforsker vi nye territorier ved at åbne sportsverdenen op for Kanyes kreativitet. Det er det, adidas altid har handlet om, at give magt til kreatører til at skabe det nye«, sagde Eric Liedtke fra Adidas, ifølge Pitchfork.

Det vides ikke, hvornår de første Yeezy-produkter fra det udvidede samarbejde bliver lanceret – eller hvad det kommer til at betyde for det prisniveau, der har været en af de største minusser ved Kanyes tøjlinje indtil videre.

Læs også: Burde Kanye West snart blive sur på Adidas? Nye Yeezy-kopier på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af