Ugens bedste sneaker-nyheder

Der er så meget fart på sneakerfabrikanterne, som spytter nye modeller og colorways ud konstant. Derfor hjælper vi dig med at få et overblik over ugens vigtigste nyheder og lanceringer.

adidas_nmd 

NMD-madness

Hvis man er fan af adidas’ populære model, så gælder det om at handle hurtigt. Hele syv nye colorways er lige røget i handlen. Den originale silhuet kommer i blå, sort og grå samt i lyserød og cremet hvid til kvinderne. Og så kommer der en beige og kulfarvet i Primeknit, hvor den beige har ‘mærket med de tre striber’ skrevet på fransk påskrevet, så er den kulsorte en japansk version.

De er til salg hos Adidas Danmark for 1.099 kroner for den originale og 1.499 kroner for Primeknit-versionerne. De bliver dog udsolgt, som jeg skriver dette.


converse-all-star-modern-collection-4 

All Star i moderne fortolkning

Converse har efterhånden lavet den klassiske All Star-model i mange udgaver, siden originalen fra 1920 udkom. Nu har de dog givet den en helt ny overhaling, der fås i fem forskellige colorways som både hi-tops og Ox-modellen.

Skoen er et samarbejde med Nike, der i dag ejer Converse, så skoen er lavet med Nikes Hyperfuse-metode, som skulle gøre den ekstra åndbar, men sålen er af Phylon og altså blødere end de originale All Stars.

converse-all-star-modern-collection-5 
Modellerne kommer i salg den 16. juni i udvalgte butikker og i Converses webshop. De koster 900 kroner for hi-top og 850 for den lave.


adidas-parley-world-oceans-day-shoe-1 

Adidas vil redde havet

Ligesom G-Star og Pharrell Williams bruger plastik fra verdenshavene til at lave denim, så fortsætter adidas Originals nu samarbejdet med organisationen Parley og lancerer en sko, der er delvist lavet af plastikaffald.

Det virker dog stadig som et eksperiment, da skoen ikke lader til at komme i salg foreløbig. Du kan dog være blandt de heldig 50 (!), der kan vinde skoen på Instagram. Hold øje med Adidas’ profil for mere information om konkurrencen, der skulle løbe i hele juni og juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

kith_colette 

Colette sætter farve på Puma

Som en del af et større samarbejde med det amerikanske mærke og butik Kith har den tonesættende franske butik sat sin signaturblå farve på Pumas Blaze of Glory- og Disc Blaze-modeller.

kith_colette_blazeofglory 
Begge modeller koster 1.050 kroner og bliver sat til salg i Colettes butik i Paris den 15. juni, hvor de klokken 15 kommer til salg online i Kiths webshop.

Se resten af Colette x Kith-samarbejdet hos Hypebeast.


adidas_ultraboost 

Adias slipper Ultra Boost løs

Boost-sålen er en storsællert for det tyske brand, og det udnytter Adidas i den grad også. Natten til den 29. juni slipper de for første gang selv en såkaldt uncaged-version af Ultra Boosten på gaden i tre colorways (lysegrå, mørkegrå og rød). Der er altså tale om en sko med minimal støtte, selv om modellens hælkappe er intakt. Resten er lavet i Primeknit med en sokkelignende åbning. Herhjemme har Støy i Aarhus i hvert fald fået fingre i den røde model, mens Rezet Store får de lysegrå og mørkegrå modeller. Prisen er endnu ikke offentliggjort.


Gel Lyte III
Gel Lyte III

Asics i retro-farver

Det er gode tider for folk, der elsker deres sneakers i retroforklædninger. I aften er det kvindernes tur, når Asics lancerer deres GT-Cool Xpress og Get Lyte III i en såkaldt ’Whisper Pink Pack’. Og der bliver absolut ikke råbt op med de bløde nuancer af hvid, grå og pink.

GT-Cool Xpress
GT-Cool Xpress

Naked holder åbent i aften klokken 23, hvor begge sko kommer til salg – Express’en koster 1.100 kroner og Lyte III 1.050 kroner. Klokken 24 er de tilgængelige i butikkens webshop. Hos Støy kommer de til salg i morgen tidlig i butikken.


adidas-tubular-defiant-ro-tf-leather-laceless-1 

Futuristiske Adidas

Minimaltiske sneakers uden snørebånd har et skær af futurisme, som vi ser meget for tiden. Og nu kommer adidas Originals’ nyeste medlem i Tubular-familien, Tubular Defiant, netop uden snørebånd for at gøre den endnu mere clean. Skoen er lavet til kvinder som en del af adidas’ samarbejde med popstjernen Rita Ora, og den kommer i en knækket hvid og helt sort version. Caliroots har i hvert fald det hvide par til 1.149 kroner.


nike-air-force-1-ultra-fc-1_qcoefo 

Cristiano Ronaldo og Nike gør klar til EM

Air Force 1 er eftersigende det portugisiske målmaskines yndlingssneaker, så hvad er mere oplagt her op til Europamesterskaberne, end at lave en særlig colorway til Ronaldo? Det er i hvert fald, hvad Nike har gjort med denne nye koboltblå version, der skulle være til salg hos udvalgte Nike-forhandlere.


adidas-originals-350-new-colorways-1 

Adidas relancerer en gammel model

Ja, navnet, Adias 350, vil nok få de fleste til at tænke på Kanyes Yeezy Boost, men der er ingen ligheder der. Den gamle model, der stammer fra 70’erne, minder mere om en læderversion af Gazelle eller Handball Spezial. Måske er det netop de modellers revival, der har fået Adidas til at relancere modellen, der nu kan fås i en sort version med hvide striber eller knækket hvid med blå striber.

adidas-originals-350-new-colorways-2 
Skoen koster 750 kroner og bliver sat til salg den 16. juni i blandt andet Rezet Store og Size?, der også har en dansk butik på Købmagergade.

Læs også: Komisk skoanmelder elsker Yeezy Boost 750: »De dufter ikke som nogen anden sko«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af