Butiksguide: Norse Projects udpeger fem efterårsfavoritter

Efterårskollektionerne har indtaget butikkerne, og nogle af vores yndlingsbutikker udpeger deres favoritvarer lige nu.
Butiksguide: Norse Projects udpeger fem efterårsfavoritter

Et stenkast fra Kongens Have ligger Norse Projects, der med sine to butikker – en til herrerne og en til kvinderne – fanger en inspirerende alsidighed, der spænder fra streetwear til luksusmærker og de nyeste tendenser. Fokus er på en kombination af materialer, pasform og de små detaljer, hvilket især er fremtrædende i Norse Projects’ eget tøj.

norse2
I sidste uge udvalgte Henrik Vibskov Boutique det bedste fra deres eklektiske efterårsortiment, og denne uge demonstrerer indkøberen Kevin Kafesu Norse Projects’ butiksæstetik, når han peger på fem ting, der står skarpt i efteråret.

Norse Projects-jakke


»Elliot-jakken er en model, vi laver hver sæson, og dette efterår har vi givet den et råt islæt med den teksturerede, mørkeblå uldkvalitet. Jakken har stadig sin retro-inspirerede krave, den grove stållynlås og de luksuriøse detaljer i inderforet, som skaber et tidstypisk og funktionelt design, der er perfekt til en moderne hverdag«.
Jakken koster 3.500 kroner.


Incotex-bukser

Unknown-6
»Incotex er en del af The Slow Wear Brands og specialiserer sig i at skabe uovertrufne kvalitetsbukser. Disse i gråmeleret uld har en klassisk pasform, der sidder til på den helt rigtige måde og forkæler hvem end, der har dem på med diskrete detaljer både uden på, men i særdeleshed også inden i. For foret er en hyldest til tekstilkonstruktion og håndværk, der virkelig bør føles og opleves i virkeligheden«.
Bukserne koster 2.100 kroner.


Know Wave-T-shirt


»Denne hvide, langærmede T-shirt fra Know Wave fanger en masse af de tendenser, vi ser i øjeblikket. Den hvide base er meget lig 90’ernes streetwear-æstetik, mens grafik og tekst ligger sig op af den seneste sæsons leg med humoristiske fonte og minimalistiske men stadig opmærksomhedskrævende print. Perfekt til den inkarnerede streetwear-fan eller ham, der gerne vil have et kontrastende element ind i sin klassiske garderobe«.
T-shirten koster 550 kroner


Norse Projects-kasket


»Vi har lavet kasketter, siden Norse Projects startede. Denne sæson har vi dog leget lidt med formen og taget et skridt væk fra vores karakteristiske bløde og skarptskårne visir. For denne håndlavede kasket har den traditionelle afrunding med stift visir, der sammen med det mørkeblå fløjlsmateriale og det diskrete ’N’-logo sender tankerne tilbage til 90’ernes streetwear. En meget moderne kasket, der dog med sin klassiske form, vil vedblive at være netop det – en klassiker«.
Kasketten koster 500 kroner.


Hender Scheme-sko


»Denne Bracken-mokkasin fra det progressive, japanske mærke Hender Scheme er et gedigent stykke håndværk, da ruskindet både er farvet og tekstureret i hånden. Det giver et helt specielt udtryk, der dog med skoenes minimalistiske design skaber en perfekt balance, så skoene kan bruges til det meste og af de fleste«.
Skoene koster 3.500 kroner

Læs mere: Butiksguide: Storm udpeger nye sæsonfavoritter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af