Sneakerguide: Minimalisme til efteråret

Enkle, flade og lave sneakers, som vi kender fra sportens verden, fylder meget på skohylderne, og er også blandt mange af vores bud på efterårets bedste sneakers til mænd.

NikeFragment 
NikeLab Air Zoom Tennis Classic Fragment
Nikes innovative afdeling har atter fundet sammen med Hiroshi Fujiwara fra Fragment Design, der gang efter gang formår at opdatere Nikes arkiv af klassiske modeller. Senest er deres Air Zoom Tennis Classic blevet iklædt en overdel af sort reptil-præget læder med matchende pløs og Fragment-logo på hælen.
1.100 kr. hos Dover Street Market.

adidasLivestock 
Adidas Consortium x Livestock Samba
Adidas’ Consortium Tour nåede fornyligt til Canada, hvor tyskerne kunne præsentere et samarbejde med butikken Livestock. Det todelte samarbejde inkluderede denne Samba-model, der oprindeligt var en indendørs fodboldsko, men ligesom det er set med Handball Spezial og Stan Smith har Samba’en bevæget sig ud i gadebilledet. Livestock har valgt at give skoen en overdel af kraftig, sort ruskind, hvorpå striber og hæl er printet, samt en gennemsigtig, grå gummisål.
800 kr. hos Norse Store.

NikeSoulland 
Nike SB x Soulland
Under modeugen i København kunne Soulland præsentere deres vel nok største samarbejde til dato, nemlig med Nikes SB-linje og skateren Eric Koston. Kollektionen bestod blandt andet af en nyfortolket Zoom-model, der kommer i mørkeblå nubuck med en nedskaleret tone-i-tone swoosh på siden samt hvid sål. Selv om skoen er produceret med henblik på skating, er der intet i vejen for at anvende den til dagligt.
925 kr hos Goodhood.

CommonProjects 
Common Projects Achilles Wool
Den New York-baserede duo fra Common Projects har givet deres populære Achilles en efterårs-makeover i form af en overdel i gråmeleret uld, der er placeret oven på en matchende sål. Selv om uldne sko næppe kan anbefales i regnvejr (eller sne), vil skoene gøre sig perfekt i efterårsgarderoben, hvis det skulle holde tørt.
2.350 kr. hos TheNextDoor.

NewBalanceM1500 
New Balance M1500 Made in England
Skomagerne fra Boston går efteråret i møde med en læder-udgave af den kraftige M1500-model, der netop er lanceret i en lysebrun model med lys sål og brune detaljer. Hvad enten man foretrækker mørke eller lysere farver i sin efterårsgarderobe, vil en brun læder-sneaker altid være en sikker vinder, der kan anvendes til både hverdag og byture. Skoen er produceret på New Balance’ skofabrik i Flimby, England, hvilket normalvis betyder, at kvaliteten er i top, og prislejet er (for) højt, men i dette tilfælde holder de sig i et fornuftigt leje.
1.165 kr. hos End.

COS 
COS Suede Panel Sneakers
De svenske minimalister fra COS melder sig også på banen til efteråret med en sneaker i en overdel af delvist koksgråt ruskind og delvist hvidt læder. Parrer man det med en forholdsvist anonym silhuet, ender man med en sneaker, der kan gå til alle begivenheder.
750 kr. hos COS.

Vans 
Vans OG Classic Slip-On
Vi ved godt, at slip-ons normalt hører sig sommeren til, men når Vans, som her, sender deres populære model på gaden i det originale design fra 70’erne i en overdel af sort læder, så er det svært at kigge den anden vej. Materialet er netop gearet til det hårdere klima, som vi går i møde.
745 kr. hos Slam Jam Socialism.

ADIDASGazelle 
adidas Gazelle
Hvor adidas tidligere har smidt en hjertestarter på henholdsvis Superstar- og Stan Smith-modellerne for at give dem nyt liv, er turen i år kommet til en tredje klassiker fra mærket med de tre striber: Gazelle. Her er den i en overdel af sort strudselæder (!), komplimenteret af tone-i-tone striber og hvide detaljer.
999 kr. hos Sneakersnstuff.

WoodWood
Wood Wood Bo
Vores egne Wood Wood leger også med til efteråret, hvor tøjmærket kommer med en nyfortolkning af deres klassiske tennissneaker Bo. Den kommer i en overdel af kalvelæder med et printet sort-hvidt mønster, komplimenteret af ditto snørrebånd, hæl og branding.
1.200 kr. hos Wood Wood.

Asics 
Asics x Solebox Gel Lyte Runner
Der er ikke det sneakermærke, som den tyske butik Solebox ikke har arbejdet sammen med. Seneste udspil fra dem var et samarbejde med japanske Asics, hvor anden runde byder på denne performance-opdaterede version af Asics’ ukuelige Gel Lyte-linje. Skoen kommer i sort læder og gråt ruskind med mintblå detaljer.
900 kr. hos Støy.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – retro-looks, skatesko og Fear of God

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af