Yung Leans pladeselskab er sure på Urban Outfitters – føler de har kopieret deres merchandise

Yung Leans pladeselskab er sure på Urban Outfitters – føler de har kopieret deres merchandise
Den svenske rapper Yung Lean

Rettelse: Som en venlig læser har gjort os opmærksomme på, så er det selvfølgelig Yung Gud, Yung Leans producer, der har råbt op på Twitter. I en tidligere version af artiklen skrev vi, at det var Yung Lean selv.

Det sker hele tiden, men derfor er det nok ikke fedt at føle sig kopieret af en af giganterne. Denne gang er det den svenske rapper Yung Leans pladeselskab, der føler sig trådt på af en jakke fra Urban Outfitters, som både låner deres sad smiley og titlen fra et af Yung Leans numre.

»Fuck Urban Outfitters og alle, der har købt den her grimme jakke«, skriver produceren Yung Gud på Twitter sammen med billeder af den sorte coach-jakke fra butikskæden.

Smileyen er blandt andet blevet brugt på en cap fra Sad Boys Entertainment, der er Yung Leans pladeselskab, ligesom nummeret ‘Yoshi City’ er med på Yung Leans debutalbum ‘Unknown Memories’. Og mens en ked af det-smiley nok ikke kan siges at tilhøre svenskeren eller hans selskab, så er Yoshi City en fiktiv by og i den grad deres opfindelse.

Et billede slået op af @sadboysgear den

På Facebook opfordrer Sad Boys Entertainment fans til at støtte deres officielle gear i stedet for Urban Outfitters. »Yoshi City tilhører os og vores ægte fans. Fuck jer, Urban Outfitters«, skriver de blandt andet.

Læs også: Zara kopierer skamløst Kanye Wests Yeezy-stil med ny kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af