Mange ændringer i den københavnske modeuge – Muf10 og Cecilie Bahnsen debuterer

Mange ændringer i den københavnske modeuge – Muf10 og Cecilie Bahnsen debuterer
Sivas i Muf10 fra brandets lookbook til Dansk Design Talent – Magasin Prisen

2017 er dårligt gået i gang, før de internationale herremodeuger sætter i gang. Herhjemme løber Copenhagen Fashion Week af stablen fra den 31. januar til den 3. februar – og det bliver med ændringer på mange fronter.

Først og fremmest bliver det den første modeuge under ledelse af den nye administrative direktør Camilla Frank, der har erstattet Eva Kruse, som fremover skal fokusere på bæredygtighedskonferencen Copenhagen Fashion Summit.

Det er stadig uklart, hvad det kommer til at betyde for modeugen, men indtil videre er showkalenderen blev offentliggjort, og den byder på en del overraskelser i sig selv.

Fra Freya Dalsjøs SS17-show
Fra Freya Dalsjøs SS17-show

Godt nok føres den igen an af velkendte mærker som Henrik Vibskov, Ganni, Mark Kenly Domino Tan, Freja Dalsjø og Han Kjøbenhavn, men bag dem er der mange interessante rokader.

For streetwear-elskere bliver det især spændende at følge Muf10, når brandet præsenterer sin første kollektion i forbindelse med modeugen. Vinderen af årets Dansk Design Talent – Magasin Prisen, Cecilie Bahnsen, debuterer også, da et catwalkshow var en del af præmien.

Reem i Cecilie Bahnsens design til Dansk Design Talent-konkurrencen
Reem i Cecilie Bahnsens design til Dansk Design Talent-konkurrencen

Derudover debuterer Martin Asbjørn, mens der bliver et glædeligt gensyn med Astrid Andersen, som har valgt at vise sin AW17-kollektion i både London og København.

Tonsure, Jean//Phillip og Ivan Grundahl (nu med Roy Krejberg som kreativ chef) vender også tilbage i showkalenderen.

Til gengæld er der især et brand, der savnes i kalenderen. Selv om der kan nå at ske ændringer, så tyder det nemlig på, at Asger Juel Larsen ikke kommer til at vise en AW17-kollektion ved den kommende modeuge, ligesom herremærket Ellen Pedersen, der har været en del af modeugen de seneste tre sæsoner, heller ikke optræder i kalenderen på nuværende tidspunkt.

Læs også: Copenhagen Fashion Week i ni højdepunkter og tendenser – og én forhåbning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af