Kanye West er snart klar med ‘Yeezy Season 5’ – toner sin location ned

Kanye West er snart klar med ‘Yeezy Season 5’ – toner sin location ned
Teyana Taylor på catwalken til ‘Yeezy Season 4’ (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Selv om han fortsætter sin fashionably late-taktik og kun lige har meldt sin ankomst, så er det nu officielt, at Kanye West igen bliver en del af New York Fashion Week og vil vise sin femte Yeezy-kollektion den 15. februar klokken 23 dansk tid.

Og noget tyder på, at han har lært af de seneste sæsoners kaos, hvor både Madison Square Garden- og Roosevelt Island-showet var enormt forsinkede og krævede mere end det sædvanlige af de mange modeller. Eftersigende bliver ‘Yeezy Season 5’ nemlig afholdt på en ofte brugt location, Pier 59 Studios, der heller ikke kræver en halvanden times bustur, som tilfældet var sidste år.

Ellers ved vi – sædvanen tro – ikke meget, om hvad han har planlagt, men vi forventer, at han i hvert fald kommer til at præsentere noget af den Calabasas-kollektion, som både han og Kim Kardashian har teaset ved flere lejligheder – og måske noget ny musik?

Læs også: Kanye West klar med sin bedste Yeezy Boost 350 indtil videre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af