H&M spillede med musklerne til Met Gala – syv stjerner i eksklusive looks

H&M spillede med musklerne til Met Gala – syv stjerner i eksklusive looks
Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

H&M har længe arbejdet på at blive meget mere end en tøjgigant, der spytter varer ud med lynets hast til billige priser. Den svenske koncern prøver at blive bæredygtig og har skabt opmærksomhed i modens højborg Paris med storslåede modeshows for sine Studio-kollektioner.

I går satte H&M så trumf på, da hele syv stjerner, ført an af Nicki Minaj, indtog den røde løber ved Met Galaen i specialsyede outfits.

»At samarbejde med H&M har været en unik oplevelse. Jeg er rigtig glad for det look vi har skabt sammen, og jeg ser frem til at dele øjeblikket med alle. Sammen med H&M’s designteam har vi skabt et look, der virkelig omfavner temaet: Fra det dramatiske slæb til Kawakubos ansigt. Det er i sandhed inspirerende«, sagde Nicki Minaj ifølge en pressemeddelse fra H&M.

Nicki Minaj Met Gala
(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Det var tredje år, at H&M havde designs med til Met Galaen, men deres tilstedeværelse har aldrig været så massiv. Designerne fortolkede stærkt aftenens tema med fokus på Rei Kawakubo og Comme des Garçons’ kunstneriske tilgang til tøjdesign. Nicki Minajs outfit outfit inkluderede blandt andet et bredt læderbælte, der var dekoreret med Kawakubos ansigt.

Ashley Graham
Ashley Graham (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

»Det har været en helt særlig oplevelse at bære H&M til mit første Met Gala. Jeg har elsket at samarbejde med dem hele vejen igennem, og jeg kan ikke vente med at vise min kjole frem. Den er alt hvad jeg turde drømme om«, sagde Ashley Graham ifølge pressemeddelelsen.

Jourdan Dunn
Jourdan Dunn (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Modellen Jourdan Dunns kjole ramte flot aftenens tema med dens dekonstruerede look og brugen af et klassisk nålestribet jakkesætsstof til at skabe kjolen.

Joe Jonas og Future
Joe Jonas og Future (Foto: John Shearer/Getty Images)

Derudover bar Future og Joe Jonas også H&M, hvor fokus var på økologiske materialer, ligesom modellen Stella Maxwell havde en vovet kreation af økologisk silkechiffon med perler på.

Stella Maxwell
Stella Maxwell (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Skuespilleren Sasha Lanes kjole inkorporerede polkaprikker, som har været et af Kawakubos yndlingsmotiver igennem årerne.

Læs også: Rihanna overstrålede alle til Met Gala – og de 12 bedste efterfølgere

Sasha Lane
Sasha Lane (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af