Fleece får stort comeback – ni stærke eksempler der fortolker camping-looket

Fra outdoor-brands som Patagonia til Wood Wood: Mange mærker omfavner det efterårsvenlige materiale.
Fleece får stort comeback – ni stærke eksempler der fortolker camping-looket
Wood Woods bud på en fleece-trøje

Our Legacy

Det svenske mærke, der efterhånden er blevet allemandseje hos alle med trang til skandinavisk minimalisme, kommer med et alternativt bud på fleece-trøjen. Det er mere som den klassiske sweatshirt, man altid har haft og en oplagt mulighed til dig, der har svært ved at se dig selv i de mere velkendte fleece-modeller.

2.400 kroner hos Our Legacy


Wood Wood

Wood Wood har omfavnet camping-modellen, og tankerne ledes straks hen på Weber-grill, fortelt og dårligt indeklima. Dog formår denne model fint at skubbe til det udtryk med den hvide farve og lommen, der snuser lidt til colorblocking.

1.500 kroner hos Wood Wood


Carhartt

Ved første øjekast fremstår Carhartts fleece, som enhver landmands go-to. Sort og enkel. Men ved nærmere granskning fornemmer man techwear-detaljerne på brystet og halsen, der giver trøjen et streetwear-udtryk. Arbejdstøjet længe leve.

1.300 kroner hos Carhartt


Patagonia

Det er umuligt at komme uden om den hype det amerikanske udendørsmærke har oplevet igennem længere tid. Måske kommer den i forlængelse af ugly-trenden, som blandt andre high-end-mærker som Balenciaga og Vetements dyrker. Samtidig rammer Patagonia tidens fokus på bæredygtighed, så der er god grund til at elske denne camel-version.

899 kroner hos Patagonia


Alexander Wang

I den lidt mere krydrede ende giver Alexander Wang sit bud på, hvordan du skal bære fleece. Det skal du gøre med en trøje, der koster det samme som en brugt Fiat Multipla. Til gengæld kommer du til at skille dig ud med den kongeblå hoodie.

6.400 kroner hos SSENSE


M+RC Noir

Det franske mærke har de senere år etableret sig som et af tidens stærke streetwear-brands med en god forståelse for at tage chancer inden for tendensrammerne. Som Supreme betyder det ofte uventede farvevalg og sjældent enkle styles. Denne camouflage-fleece kan også vendes, så forets lyserøde farve kommer til sin ret.

1.200 kroner hos Siersted


Cottweiler

Den knivskarpe designduo, der også laver film og installationskunst, har med deres fleece taget et kvantespring væk fra campingpladsen. Deres bud læner sig nemlig op ad en klassisk blazer med revers. Det er en oplagt mulighed for dig, der sværger til minimalisme.

2.230 kroner hos SSENSE


Billionaire Boys Club

Det er efterhånden svært at finde ud af Pharrell Williams’ rolle i tøjmærket, som han i sin tid startede med Bape-bagmanden Nigo, men brandet fortsætter med at ramme tidsånden godt. Her med en farverig og mere vovet version af det traditionelle fleece-look.

1.899 kroner hos Storm


Penfield

Det ærkeamerikanske mærke har siden 60’erne leveret overtøj til patrioterne, og nu er det på tide, at den danske mand følger trop. Modellen kombinerer et navy-farvet techmateriale med cremefarvet plys, der skaber en fleece, du kan have på alle vegne.

477 kroner hos Blackleaf

 Læs også: Street style: Fra Den røde plads på Nørrebro

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af