Stjernerne dropper bukserne i New York – Rihanna og Kim Kardashian dyrker looket

Den månedlange modeturné, der tager brands, modeller, street style-fotografer og så videre fra New York over London og Milano til Paris, er skudt i gang og rejser i dag over Atlanterhavet til London, hvor modeugen starter i morgen.

De første ni dage i New York blev blandt andet highlighted af Rihannas Fenty x Puma-show, men street style er også en vigtig del af de internationale modeuger, og denne gang har flere af de store modeller og kendte ansigter brugte de lune temperaturer i New York og den fortsatte oversize-trend til at skabe et enkelt look.

De har nemlig valgt at helt droppe bukser, kjole, ja, bare have bare ben og en stor overdel – hvad end det er en langeærmet t-shirt, skjorte eller blazer.

Bella Hadid har dyrket looket i noget tid og også omfavnet det flere gange under New York Fashion Week. Ovenfor er det streetwear-versionen med t-shirten fra Solace London, mens hun herunder kører en sweater off-the-shoulder med høje støvler og et par af de ‘The Matrix’-agtige solbriller, som hun længe er blevet spottet i.

Et opslag delt af Kyndall ? (@graysonsdaisyxo) den

Selvfølgelig har Hadids veninde og modelkollega Kendall Jenner også taget looket til sig. I New York skabte hun ren søndagshygge i en gigasweater blot tilsat et par hvide sneakers.

Kim Kardashian West føles lidt som moderen af looket og har i hvert fald rocket det mange gange – også under modeugen i New York. Hun har især brugt en oversize blazer til at skabe et både bossy og sexet outfit.

Rihanna har også ofte brugt en oversize blazer som kjole, men afprøvede også looket med denne store denimskjorte/-jakke fra Dolce & Gabbana.

Et opslag delt af Rihanna Daily (@rihannadaily) den

Det er ikke kun de kendte, der omfavner looket på gaden. Det fylder også på catwalken, og denne sæson har vi blandt andet set det hos Tom Ford og ja, selvfølgelig, Puma X Fenty.

Læs også: Solange klipper håret af og bliver blonde – optræder til New York Fashion Week

Tom Ford SS18
Puma x Fenty SS18
Puma x Fenty SS18
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af