Gosha Rubchinskiys Burberry-samarbejde lander endelig

Gosha Rubchinskiys Burberry-samarbejde lander endelig

Da Gosha Rubchinskiy viste sin nyeste kollektion i Sankt Petersborg sidste år, var det især det genoplivede ternede Burberry-print, der vakte opsigt. Dels fordi samarbejdet med det traditionsrige, engelske brand kom som en overraskelse og blev blandet med Rubchinskiys igangværende Adidas-collab, og dels fordi printet er så genkendeligt, og de arketypiske engelske design som trenchcoat’en ramte tidens blanding af street- og sportswear med den mere formelle herregarderobe.

Nu kommer samarbejdet – og resten af Rubchinskiys SS18-kollektion så endelig i handlen. Det sker lørdag, hvor Dover Street Market åbner ballet – også online – med første drop. Indtil videre har ingen danske forhandlere meldt sig under fanerne, men Mads Nørgaard, Soulland og Wood Wood plejer at få dele af kollektionen til salg.

Samarbejdet indeholder ud over trenchcoaten en vendbar jakke, skjorter, shorts, bøllehatte og baseball caps, som du kan se på nogle af billederne nedenfor og hos Dover Street Market.

Og så kan du godt begynde at glæde dig til den 14. januar, hvor Rubchinskiy viser sin AW18-kollektion, som fortsætter Adidas-samarbejdet frem mod sommerens VM i fodbold i Rusland.

Læs også: Årets fem bedste udenlandske designere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af