Rød løber fra Grammy Awards: Elegante looks og Time’s Up-sympati

Måske var det den politiske understrøm, der satte sit præg på folks outfits, i hvert fald droppede mange de mere sexede looks til fordel for elegance.
(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Lady Gaga

Det var den dramatiske side af Lady Gaga, der tog turen ned ad den røde løber, og det var Armani, som havde kreeret det goth-y outfit. Med det enorme slæb stod hun klart for aftenens mest voluminøse outfit.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Lana Del Rey

Det var en sjældent nedtonet Gucci-kjole, Lana Del Rey havde på, der passede godt til den Time’s Up-støttende hvide rose, som størstedelen af stjernerne bar på den røde løber.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Hailee Steinfeld

Steinfeld sørgede for, at modetendenserne tydeligt ramte den røde løber. For mens Alexandre Vauthier-kjolen var enkel og moderne, så var det statement-støvlerne, der løb med opmærksomheden – og de var selvfølgelig højskaftede.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

SZA

Hun var som taget ud af et eventyr med Atelier Versace-kjolen, der som nattefrosten dækkende hendes krop, mens den flæsede tyl understregede SZA’s drømmende look.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rita Ora

Det asymmetriske fylder stadig en del i modebilledet, og det er ikke gået Oras næse forbi – eller Ralph & Russo som står bag kjolen. Samtidig gav den sorte farve plads til, at den hvide rose kunne lyse op på skulderen.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Chrissy Teigen

Et baby-bump er ikke noget problem, når man hedder Chrissy Teigen, og i Yanina Coutures sølvpailletkjole skinnede hun mere end de fleste på aftenens røde løber.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Cardi B

Rapkometen har sin egen stil, der kan omfavne lidt af hvert – og åbenbart også det eventyrlige, som hun beviste i denne kjole fra Ashi Studio, der formåede at blande det kort skørt med nærmest englevinge-agtige skuldre.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Janelle Monae

Monae er altid en fornøjelse på en rød løber, og denne gang brød hun endda lidt med sin stramme sort/hvide-farvekodeks, da jakkesættet var prydet af Gucci-lignende blomster. Bukserne var ekstra vide, som vi ser meget af på diverse catwalks for tiden. Med det tilbagestrøgne hår og den stramme top blandede looket flot noget hårdt med noget blødt.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Miley Cyrus

Godt nok er Miley blevet meget mere nedtonet end for få år siden, da hun gik igennem sin vilde periode, men man ved aldrig helt, hvad man kan forvente af hende på en rød løber. Hun omfavnede dog også det elegante i dette stramme look og en bolero-agtige top dækkede skuldrene – og så havde hun aftenens mest markante hvide rose med.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Donald Glover

Mens mændene ofte dropper at gøre noget ekstra ud af deres outfit på den røde løber, så er det i det mindste ofte sjovere i musikbranchen end i filmverdenen. Og mens Donald Glover jo begår sig begge steder med stor succes, så lyste han op her – og havde måske også valgt den hvide farve på grund af Time’s Up-sympatien. De sorte loafers var et fint twist.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Eve

Rappens tidligere provokatør viste, at man sagtens kan være elegant og stadig prikke lidt til det fine selskab. Hendes signatur-potetatovering gav netop kant til det ædelstenbesatte jakkesæt, der sagtens kunne være fra Balmain.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Sibley Scoles

Tv-personligheden kørte også jakkesætslooket på den sexede måde, og hendes frisure understregede sættets skarpe skuldre og skabte et stærkt look, som også turde omfavne en atypisk farve.


(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Erin Lim

Vi har skrevet meget om blazer-og-intet-andet-looket, som især Rihanna og Kim Kardishian har været store fortalere for – og det fungerer altså også på den røde løber. Her fik det netop et elegant løft med en blazer i velour.


(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Alessia Cara

Og aftenens sidste jakkesæt sad på Alessia Cara, der ligesom Millie Bobby Brown tilføjede Converse All Stars for at gøre det lidt mere ungdommeligt. Sammen med t-shirt-looket var det både elegant, hverdagsagtigt og meget naturligt.

Læs også: Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af