Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden

Beyoncé droppede den røde løber, men stjal alligevel opmærksomheden
Beyoncé, Jay-Z og Blue Ivy Carter (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Beyoncé ejer enhver rød løber, hun sætter fod på, men i nat valgte hun lidt overraskende at droppe den entré ved Grammy-uddelingen. I stedet indtog hun salen i løbet af showet, hvor hun sad sammen med Jay-Z og datteren Blue Ivy.

Der var dog ikke meget snigeren over hendes ankomst – eller i hvert fald ikke over kjolen. Med dobbeltslids, høj hals og bare, men stadig brede, skulpturelle skuldre var det et power-look i bedste Beyoncé-stil, der virkede som en naturlig fortsættelse af hendes ‘Lemonade’-outfits – især med den flade, bredskyggede hat.

Kjolen var skabt af Nicolas Jebran og stylet af en af Beyoncés fast stylister Marni Senofonte. Inspirationen var, ligesom med Beyoncés Super Bowl-look i 2016, taget fra De Sorte Pantere.

(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

»Ideen var at skabet et øjeblik, et mindeværdigt design med mening, fordi det er mere end blot en kjole«, fortæller Jebran til Vogue. »Jeg elsker de dramatiske slidser og de gennemsigtige elementer. Min yndlingsdetalje er de dristige, brede skuldre, fordi de symboliserer magt«.

Så selv om Jay-Z ikke fik nogle statuetter med hjem, så sørgede Beyoncé i hvert fald for, at der var opmærksomhed på familien, hvor Blue Ivy også så skarp ud.

(Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Looket var samtidig det sidste i en power-weekend, hvor Beyoncé har postet det ene stærke Grammy-look efter det andet, blandt andet fra Roc Nations Pre-Grammy Brunch. Se alle hendes tre looks nedenfor.

Læs også: Rød løber fra Grammy Awards: Elegante looks og Time’s Up-sympati

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af