Genbrugsmarked indtager Odense – Veras åbner butik og loppemarked

Genbrugsmarked indtager Odense – Veras åbner butik og loppemarked
Fra årets første Veras Market i WestMarket i København (Foto: Christabelle Beaudry Timmermann)

De seneste tre år har Rebecca Vera Stahnke sat sit præg på genbrugsmode i København. Først med sine Veras Market-loppemarkeder, der denne sæson afholdes hveranden søndag i WestMarket på Vesterbro, og siden også med butikken Veras i Nørre Voldgade 18. Nu tager hun konceptet til Odense.

I dag åbner Veras nemlig på Pogestræde 22, hvor kunderne kan shoppe genbrugsvarer samt blive en del af det samme pointsystem, som man kender det i København. Her giver butikken point for tøj, man bringer ind, og pointene kan så bruges til at handle for. Veras sælger også folks tøj på kommissionsbasis.

Der vil blive afholdt en åbningsreception i butikken i Pogestræde på lørdag klokken 12.

Veras grundlægger Rebecca Vera Stahnke

»Ideen bag Veras var ønsket om at skabe et brand omkring genbrugstøj. I stedet for at købe ind fra nye kollektioner, så køber vi ind af folks brugte garderober«, siger Rebecca Vera Stahnke ifølge en pressemeddelelse.

»Hos Veras har alt tøj værdi. Man er altid sikret værdi for alt brugt tøj, man indleverer – der er ingen undtagelser – og vi ser frem til at gå på opdagelse i Odenses garderober«.

Samtidig med butiksåbningen afholder Stahnke sit første Veras Market i Odense på søndag, hvor stadeholdere fremover vil indtage Storms Pakhus hveranden søndag mellem klokken 11 og 16.

Læs mere om det første genbrugsmarked på Facebook.

Læs også: Street style: Veras Market tog hul på en ny loppemarkedsæson

Læs også: Her er Københavns bedste vintage- og secondhandbutikker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af