Ugens bedste sneaker-nyheder – sålhybrider, glimtende New Balance og Nakeds Adidas-collab

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Naked klar med imponerende Adidas-samarbejde

»Vi ville lave noget, som kvinder elsker, og mænd misunder«, siger Nakeds medstifter Stine L. Pedersen ifølge sneaker-butikkens website. Det lykkes i den grad med det nye Adidas Consortium-samarbejde, der inkludere flere flotte sorte designs som for eksempel en denimjakke med hætte.


På sneaker-fronten har Naked fået lov til at kickstarte lanceringen af den nye Arkyn-model, der ligner en slags videreudvikling af NMD-succesen, hvor snørene trækkes helt ned fra Boost-sålen. Hele samarbejdet er til salg hos Naked.


Nike forsætter 270-feberen

Det er efterhånden modellen: Når de store sportsmærker lancerer nye såle, så bliver de hurtigt fusioneret med tidligere modeller. Det gælder også den ny luftpude fra Air Max 270. Senest er den landet på denne hybrid Air Force 270, som vi i denne uge har set i to nye colorways – en sort og en grå.


De skulle begge komme til salg den 16. marts i USA, men det er endnu ikke sikkert, at det også gælder herhjemme.


Gylden klassiker

Reeboks genoplivning af DMX Run 10 giver i den grad mening med tanke på tidens hang til kraftige 90’er-silhuetter. At modellen samtidig har lidt futuristiske tendenser, gør den kun endnu mere relevant for dem, der gerne vil ramme tidens look. Oneness har det seneste take på modellen for 960 kroner.


Vetements logohype

Allerede sidste år var der en del logomania, der nåede ned til skoene, blandt andet hos Vetements, som nu fortsætter looket med to nye sneakers. Den ene er tykt inspireret af tennissilhuetter som Adidas’ Stan Smith, mens det er svært ikke at tænke på Converse All Star, når man ser canvas hi-toppen.


Begge er urimeligt dyre og kan købes hos Matchesfashion.com for henholdsvis 5.650 kroner og 4.850 kroner.


Ny Jordan 1

I sneaker-verdenen går de store brands stadig op i, hvad der bliver lavet til herre og til kvinder. Det handler primært om, hvilke størrelser skoene bliver laver i. Nu har Nike lavet en version af Air Jordan 1, hvis mest fremtrædende feature er lynlåsen, der har erstattet snørebåndene. Og det store røde tag, selvfølgelig. Den er også kommet i en sort colorway. Titolo har begge versioner til 1.050 kroner


Alt i én

Nike har nærmest forenet tre af tidens største tendenser i én sneaker med denne Air Footscape Mid Utility. Den har en kraftig sål, et hav af tekniske detaljer og et semi-futuristisk look. Snørebåndene bruger et hivesystem. Der er lige landet to nye colorways – denne blå og en brun. Begge koster 1.300 kroner hos Nike.


Populær colorway får ny sål

Som tidligere nævnt bruger sportsmærkerne ofte deres nye såler på gamle silhuetter til at skabe nye hybridmodeller. Sidste år landede den markante Vapormax-sål, og den bliver her blandet med en overdel fra Air Max ’97. Her er det ovenikøbet den ‘Silver Bullet’-colorway, der fyldte meget herhjemme sidste år. Ifølge Kix-Files skulle de lande her i marts.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af nss mag (@nssmagazine) den

Balenciagas tech-bud

Nogle lækkede billeder af en tech-sneaker fra Balenciaga var en af grundene til, at vi satte vores lid til, at tendensen kun vil blive større i år. Sidste søndag viste designeren Demna Gvasalia så officielt sneakeren frem på catwalken, og den blander netop stærke 90’er-farver med masser af tech-detaljer, så du er klar til din næste vandretur. De forventes dog først at lande i sensommeren.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Disney)

Opening Ceremony giver Buffalo-støvler et skub

Sidste år vendte 90’ernes ultimative plateausko tilbage, og det var tydeligvis ikke bare et hurtigt comeback. I hvert fald har evigt humoristiske og trendstærke Opening Ceremony et samarbejde på vej med Buffalo. Det afslørede brandet i forbindelse med sit AW18-show i Disneyland Resorts Toowntown i California tidligere på ugen. Her viste de både en reflekterende sølv colorway og en lyserød version. De kommer dog kun til salg til efteråret.


Hi-Tecs bud på trail-sneaker

Sidste år stak det etablerede sneaker-brand snuden frem igen, da Shadow-modellens kraftige Vibram-sål passede ind i tidens tendens – og da mærker som Off-White begyndte at adoptere sålen. Nu er Hi-Tec snart klar med et stærkt bud på de trail-sneakers, der fylder mere og mere i modebilledet. Flash Hike RGS bygger videre på en tidligere støvlemodel og udmærker sig, ligesom Shadow, med en enkel overdel, der giver sålen plads til at stjæle opmærksomheden. Svenske Caliroots skulle få den nye colorway af modellen og andre silhuetter til salg snart.


Overraskende New Balance

New Balance bliver ofte kendetegnet som enkle, lidt morfar-agtige sneakers til dem, der vil gå i løbesko, uden at det larmer for meget. Derfor er samarbejdet med ædelstensmærket Swarovski også ret overraskende. For selv om resultaterne egentlig er underspillede i klassisk New Balance-stil, er krystaller ikke lige det, man forbinder med brandet.


Det er 574-modellen, der er blevet udsmykket, så logo-N’et får et diamant-look, mens resten af skoen holdes enkel i ruskind. Det er dog op til dig at sammensætte det endelig look, da Swarovski x New Balance kommer til salg i NB1, brandets costumize-platform. Det skulle ske fra den 15. marts, og skoene skulle komme til at koste omkring 1.800 kroner.

Læs også: Fodbold-looket spreder sig – 11 stærke eksempler du kan købe nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af