Ugens bedste sneaker-nyheder – vilde dyreprint, Air Max-stormløb og trail-såler

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike og Off-White teaser ny colorway

Vi har sagt det før, men vi siger det lige igen: ‘The Ten’ var et af sidste års bedste sneaker-collabs, så det er kun fedt, at Nike og Virgil Abloh fortsætter legestuen i år. En hvid version af Air Jordan 1 er allerede landet, ligesom to nye varianter af Vapormax’en skulle være på vej. Nu er der så også landet billeder af dette hvide twist på Air Force 1, hvor det især er den sølvfarvede Swoosh, som stjæler opmærksomheden. Der er dog ikke noget releaseinfo endnu, så vi må vente i spænding.


Air Max 270 får vildt farvemix

Ikke en uge uden en ny colorway af Air Max 270. Det synes at være tommelfingerreglen hos Nike. I denne uge er de heldigvis blevet vovede på det amerikanske hovedkontor, og det klæder modellen at skrue op for de skrappe farver, ligesom vi ser i andre ender af modebilledet. Det vides ikke, hvornår den friske colorway lander i handlen.


Kanye slipper mere Calabasas-hype

Ja, vi ved godt, at vi er lidt sent ude af starthullerne her, men nu får du den alligevel. Den seneste colorway af Adidas Yeezy Powerphase lander nemlig lørdag, men som sædvanlig har de danske forhandlere kørt deres raffles i løbet af ugen. Hvis du bare må have fingre i skoen og ikke har vundet i lodtrækningerne, så plejer de fleste butikker at sælge ud af uafhentede par hen over weekenden. De koster 1.000 kroner.


Adidas Deerupt får striber

Det er svært ikke at tænke på Pharrell x Adidas Hu Tennis, når man ser Deerupt-modellen, selvom meshnettet er mere fremtrædende på den nye silhuet. Det er ligesom et separat lag, hvor det mere er et mønster på Hu Tennis. Lige meget hvad så lander modellen om tre uger, hvor den har tager Adidas’ logostriber til yderste potens. Naked kommer til at have skoen til 1.200 kroner.


Calvin Klein leverer sit trend-bud

Raf Simons er streetwear-kongen, og selvfølgelig har han også sørget for at få Calvin Klein ombord på sneaker-toget. Den nye model, Carla, lægger sig godt i slipstrømmen på videreudviklingen af sidste års løbeskosilhuetter med kraftige såler. Nu bruger mange flere elementer fra hikingstøvler, som trail-sålen, og tekniske, semi-futuristiske detaljer. Her er plastikstroppen og trykknap-detaljen med til at skabe de vibes.


Som altid er skoen desværre for dyr, men ja, du kan finde den hos Mytheresa i to forskellige colorways til 3.600 kroner.


Umbro vil også være med

Ja, sidste års retrosilhuetter med kraftige såler har som sagt fået en update med trail-sålen i år, og hvis Calvin Kleins bud er lidt for dyrt, så er Umbro måske klar med et alternativ. Bumpy er nemlig sportsmærkets bud, og det er ret fedt, selvom modellen, især i den multifarvede colorway, læner sig lidt for meget op ad Balenciagas Triple-S.


Indtil videre har modellen kun været til salg i Sydkorea, hvor den hurtigt blev udsolgt, men mon ikke den snart får en bredere release?


Atmos tager Nike i zoo

Hvis du er til statement-sneakers, så bliver det ikke meget vildere end de nye opdaterede Air Max 1 og Air Max 95 fra sneaker-butikken Atmos’ ‘Animal Pack’-Nike-samarbejder, der først så dagens lys for mere end ti år siden.


Trods få opdateringer er det stadig de vilde dyreprint – tiger, leopard, zebra og pony – der giver de to modeller deres umiskendelige zoo-look. Begge varianter kommer i øvrigt med fire sæt snørebånd i sort, hvid, rød og grøn. Naked har begge modeller. Air Max 1 koster 1.300 kroner, mens Air Max 95 koster 2.050 kroner. De bliver sat til salg i Nakeds butikker lørdag morgen. Eventuelle resterende par bliver sat til solg online.


New Balance skruer helt ned

Mærket har altid stået som det underspillede far-agtige alternativ til de andre sportsbrands, hvilket så bare er vokset til et modestatement de seneste par år. Men denne triple-black-version af M990BB4-model tager New Balance i den grad rollen seriøst. Den koster 1.000 kroner hos KITH.


Det ligger i detaljen

Vi ser ikke lige så mange triple-colorways for tiden, som de seneste par år, men Nike har denne nedtonede version af Air Max 90 på vej i april. Den er dog heller ikke helt trippel, da der er skruet lidt på detaljerne. Især den ‘volt’-grønne farve på skriften og i luftpuden stikker ud, men sålen har også fået en mørkegrå nuance, mens der også er mange subtile detaljer i materialerne på den sorte overdel.


Fløjl helt ned i skoene

Marts er Nikes Air Max-måned, og derfor bliver der generelt skruet ekstra meget op for antallet af nye colorways og udgivelser. En af de sjovere, der skulle være på trapperne frem mod Air Max Day den 26. marts, er denne fløjlpakke, der inkluderer Air Force 1, Air Max 95 og Air Max 97.


Udover de sjove farvesammensætninger har Nike heldigvis valgt at holde brugen af fløjl til et minimum, så det mere bliver en subtil rød tråd end en gimmick.

Læs også: Han Kjøbenhavn klipper og klistre igen Puma-sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af