Rihanna viser, at dit undertøj ikke skal gemmes væk

Et opslag delt af Rihanna-Diva (@rihannadiva) den

Rihanna er i fuld promo-mode for tiden. På fredag lander hendes nyeste forretningseventyr, undertøjslinjen Savage x Fenty, og hendes sociale mediekanaler har længe været oversvømmet af teaserannoncer og små reklamevideoer. I løbet af weekenden har hun så selv vist, hvordan du gør især din top/bh til en del af dit look.

Senest var hun til åbningen af Guccis butik i SoHo, hvor hun blandede feminine og maskuline indtryk med camouflageprint og stor jakke mikset med blonder og tyl. Og ja, det ville under os, hvis ikke bh’en er fra Savage x Fenty, og måske også den gennemsigtige tyltop, der gav det ellers streetwear-dominerede look en sexet kant.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Et andet look tog off-the-shoulder-tendensen til nye højder, da skjorten/toppen slet ikke nåede skuldrene, men i stedet gav plads til at blonde-bh’en og stropperne fik en prominent plads i outfittet, der selvfølgelig blev krydret med en bæltetaske.

when yo skirt too short.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Rihanna ramte også gaden med et andet opfindsomt outfit, hvor hun tilsyneladende brugte en kort denimnederdel som en top, der samtidig gav plads til at vise den blonde-top fra Savage x Fenty, som hun havde indenunder. Casual og sexet på samme tid.

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Det kan dog også gøres helt enkelt. For ligesom vi efterhånden har set Rihanna og Kim Kardashian i store blazere med bh under, så delte Rihanna også et billede, hvor hun viste en Savage x Fenty-bh under en oversize denimjakke. Et look der kan bruges til mange lejligheder.

Et opslag delt af Rihanna-Diva (@rihannadiva) den


Da hun lavede makeupguide for Vogue i sidste uge, udnyttede Rihanna selvfølgelig også muligheden for at vise lidt Savage x Fenty. Her var det mere et soveværelseslook, hun præsenterede, end noget du måske vil indtage gaden i. Men det helt enkle silkekimono og bh-outfit gav en romantisk glød til superstjernen.

#DAMN. @savagexfenty drops in FIVE DAYZ !! MAY.11.2018

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den


Så var der måske lidt flere ben i næsen, da Rihanna droppede indpakningen og bare viste et fuldt Savage x Fenty-look i går. Og det satte en streg under, at undertøjslinjen kommer til at omfavne flere forskellige stemninger – fra det romantiske over det sexede til det mere savage, som dette korset.

Læs også: Alt du skal vide om Rihannas kommende undertøjskollektion – fra kropspositivitet til blonder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af