Rød løber: Mændene oppede sig for alvor ved en stærk Grammy-rød løber

Musikpriserne leverer ofte mere løsslupne outfits på den røde løber i forhold til filmverdenens mere traditionsbundne kjoler og jakkesæt. Det levede årets Grammy-show op til, og så var det næsten mændene, som tog flest chancer.
(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Cardi B
Hun sidder på musikbranchen for tiden, og i nat skruede hun for alvor sit mode-game op med dette vintage-look fra Mugler. Det stammede fra brandets Fall 95 Couture-show, og selvom der selvfølgelig har været en dygtig stylist inde over, så udstråler det overskud, når man går tilbage i arkiverne og løfter en vintage-look op i nutiden – og får det til at fungere. For selvom det selvfølgelig er alt for meget – og Cardi også hurtigt skiftede outfit – så viste det hendes mod til at gå egne veje.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Miley Cyrus
Sjovt nok var det også Mugler, der stod bag Cyrus’ outfit. Det var bare nutidigt. Samtidig var det Cyrus i hendes mere afdæmpede hjørne, hvilket klart klæder hende. Det kan ikke ses på dette billede, men hun holdt det sexet med blazeråbningen som en dyb udskæring, og så havde hun M og C på hælene på sine stilletter (ligesom Beyoncé havde B’er på sine ved en pre-Grammy brunch i lørdags).

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Post Malone
Det er efterhånden blevet hans ting med disse costumized jakkesæt, eller som her bukser og en sportsjakke. Her scorede han point med den lyserøde farve og de påsyede ædelsten, der stod i kontrast til alle tatoveringerne, ligesom det er fedt, at han holder fast i cowboystøvlerne.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Lady Gaga
Hendes comeback har også være velkomment på den røde løber, hvor hun igen stak ud. Selvom der var visse sølvpapirsligheder, så er asymmetrien med de store flæser flot, og matchet med de bare skuldre, diamanthalskæde og det løse, blonderede hår, så hun både elegant og løssluppen ud.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Jennifer Lopez
All hail the queen. Seriøst, den hat med den højhalsede kjole fik Lopez til at stjæle showet på den røde løber. Og som Pharrell Williams, Erykah Badu og mange andre har vist flere gange, så gør en hat bare noget godt for et outfit. Her skruede det bare op for attituden, som Lopez også udstråler i sit pose.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

H.E.R.
Hun er stadig forholdsvis ny på den røde løber, men kan virkelig blive et interessant bekendskab – ligesom hendes musik er. Blandingen mellem det stramme blazer-agtige top og de løse bukser er stærk, især med hendes udslåede hår, og så er der noget 70’er-cool over glitter-looket og de runde solbriller.

Isaac Cole Powell (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Isaac Cole Powell
Jyllands-Postens chefredaktør ville nok korse sig, men i forhold til at mændene endelig er på vej ud af busken og udfordrer de kedelige rammer, som traditionelt har været sat op for herrerne på den røde løber, så var den amerikanske Broadway-skuespillers shorts et frisk pust. Blandet med hans pingvinjakke gav det netop et fint spil imellem det formelle og det uformelle.

(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Chloe and Halle

Søstrene er ved at etablere geometriske former som en del af deres stil dna. Det så vi sidste år til MTV VMA, og i nat legede de igen med det skulpturelle. Heldigvis lykkedes de altid med at beholde fokus på dem, så deres outfits ikke overskygger dem, trods de udfordrende former.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Young Thug
Okay, det er måske ikke hans bedste look nogensinde, men igen var Young Thug med til at skubbe til forventninger til, hvad en mand kan have på på den røde løber. Her er det streetwear-tendenserne, han har taget med ind i det fine selskab med neonfarver og Raf Simons på fødderne.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Hennessy Carolina
Hun gør sit bedste for at følge med sin storesøster, Cardi B, og på den røde løber forstår hun i hvert fald også at stikke ud. I nat udfordrede hun blazer-looket, der har fyldt meget det seneste års tid, ved at tilføje statement-ærmer, der gav looket en god blanding af noget couture og hverdagsagtigt.

Alicia Keys (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Alicia Keys
Det var egentlig ikke hendes bedste outfit i nat, hvor Keys var vært for prisuddelingen og derfor gik igennem mange outfits, men hun er efterhånden blevet kendt for sit fokus på makeup-fri naturlighed, og det underbyggede kjolen. For i al sin kropsnære enkelhed holdt den hendes skønhed i fokus, ligesom det tilbagestrøgede med stadig store hår indrammede hendes ansigt og fængende smil.

Janelle Monáe (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Janelle Monáe
Hvad ved aldrig, hvad man får, når Monáe indtager den røde løber. Man ved bare, at det bliver interessant. Det understregede hun igen i nat med dette look, der næsten var et couture-bud på blazer-looket med de gigantiske spidse skuldre som fokuspunkt.

Leon Bridges (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Leon Bridges
Bridges var gået all-in og havde fået den CFDA/Vogue Fashion Fund-vindende designer Emily Bode til at lave et af sine 50’er-inspirerede sæt specielt til ham, fyldt med påsyede detaljer, som refererede til hans hjemstat Texas. Og retro-looket passede perfekt til hans tilbageskuende musikalske univers.

(Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Tracee Ellis Ross
Diana Ross’ datter er også ofte et stærkt bekendskab på den røde løber. Her er det især farven, der er modig og fed, ligesom slange-‘bæltet’ lige giver hendes jakkesæt et ekstra pift.

Læs også: Se vinderne ved nattens Grammy-uddeling – Childish Gambino slog favoritterne Kendrick og Drake ud

Læs også: Street style: Modeugen prøver at holde varmen i København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af