De bedst klædte til American Music Awards – og Post Malones vilde specialdesignede Gucci-jakke

Prisuddelingen løb af stablen i Los Angeles i nat, hvor det for en gangs skyld ikke kun var kvinderne, der løb med opmærksomheden på den røde løber.
De bedst klædte til American Music Awards – og Post Malones vilde specialdesignede Gucci-jakke
Taylor Swift (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)
(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ciara

Looket, hvor en oversize blazer udgør hele outfittet som en slags miniskørt, har gået sin sejrsgang det seneste års tid, og i nat gav Ciara sit eget, mere sporty spin på det. Det var nemlig en stor anorak, der var hele kjole. Ligesom blazeren var den lårkort og lynet ned til kavalergangen, men den tog ekstra point på lynlåsåbningerne i siderne og det formskabende elastikbånd omkring maven.


(Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Cardi B

I forbindelse med de netop overståede modeuger i New York og Paris har rapperen vist sig fra sin mere ekstravagante side med store designerkjoler og vilde looks. Det byggede hun videre på, da hun indtog den røde løber i en voluminøs blomsterkjole, der både ramte et af tidens mest populære print og holdt fast i Cardis hang til former med korsettoppen.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Halsey

Til Emmy Awards så vi Taraji P. Henson i en lignende kjole, og snittet fungerede også perfekt på Halsey. Der er noget både klassisk og moderne over kjolen, som blander den stropløse korsettop og det lårkorte look med slæbet bagtil.


(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Bebe Rexha

Med pailletter og skarpe skuldre fornægter Balmains design-dna sig ikke på Rexhas kjole. For designeren Olivier Rousteing har det med at skabe en hær af skarptskårne heltinder, og det lykkes han også med her. Hans brede og skarptskårne skuldre fylder mere og mere i modebilledet generelt, så den 80’er-tendens ramte Rexha også.


(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Dua Lipa

Vi er egentlig vilde med Dua Lipas utallige variationer over lange bukser og kort top-looket, men det klædte hende også at gå mere klassisk til værks. Hun stod som en gudinde i den hvide kjole, der stadig havde moderne detaljer som indsnøringen omkring lårene, som minder om nogle af de detaljer, vi ser på meget sports- og tech-gear. Diamanthalskæden var prikken over i’et.


(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Halle x Chloe

Sex sælger, og er ofte en del af spillet på den røde løber (og mange andre steder i underholdningsbranchen). Fra dybe udskæringer til korte kjoler viser de fleste kvinder formerne frem. Intet galt i det, men det fik det Beyoncé-hyldede søskendepar til at fremstå endnu mere forfriskende, da de ankom i helt enkle, lange kjoler. Og de beviste, at man selvfølgelig kan se knaldgodt ud alligevel.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Taylor Swift

Popstjernen har før dyrket den futurisme, som sølvoutfits ofte bærer med sig. Som hun selv skriver på Instagram, var der dog også noget næste retro-agtigt over hendes lårkorte skjole og langskaftede støvler. Hun kalder nemlig sig selv for en menneskelig discokugle, hvilket virker passende. Lige meget hvad, så virkede looket for hende og skabte lige så meget opmærksomhed som hendes fire priser.


(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Tracee Ellis Ross

Aftenens vært præsenterede det ene fede outfit efter det andet under showet. På den røde løber var det et flot og afslappet take på jakkesætslooket, hun hoppede i. De brede bukser, opsmøgede ærmer og den kimono-agtige lukning beviste hun, at jakkesættet har mange facetter.


(Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Ella Mai

Ligesom Tracee Ellis Ross var den engelske r’n’b-komet skarp i jakkesættet. Selvom hendes jakke var mere klassisk og dobbeltradet, så var det oversize look og de brede bukseben med til at skabe en moderne, skarpt outfit.


Post Malone (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Post Malone

Og så var der heldigvis også en mand, der lyste op på den røde løber. Post Malone understregede nemlig også jakkesættets mange muligheder, da han gav sit en country-overhaling med de funklende accessories, bæltet og støvlerne. Der var også masser af påsyet shine på jakken, der efter alt at dømme er fra Gucci. Den var ovenikøbet personliggjort med et P og M på den højre og venstre skulder, som man kan ane på billedet. Tilsat hans nyklippede frisure og en højhalset trøje var det en forfriskende skarp Post Malone, der ankom til showet.

Læs også:  Se alle vinderne fra nattens American Music Awards

Læs også: Rød løber: Stjerneparade til Emmy Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af