Taylor Swift-fans er begyndt at frygte, at det ‘bare’ er en tøjlinje, hun slipper på fredag

Taylor Swift-fans er begyndt at frygte, at det ‘bare’ er en tøjlinje, hun slipper på fredag
Taylor Swift på den røde løber før TIME 100-galaen i går aftes i New York. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Der har været nok at se til for Taylor Swift-fans den seneste måned, hvor popstjernen er begyndt en drillende transformering af sin visuelle kommunikation, og især siden den 13. april, hvor hun første gang teasede datoen den 26. april. For hvad er det lige, der skal ske på fredag?

Mens de fleste mener, at der er tale om hendes syvende studiealbum og opfølgeren til ‘Reputation’ fra 2017, så er en række fans begyndt at blive urolige. De seneste mange indlæg på Taylors Instagram har nemlig peget på alt andet end musik, men snarere virket som en slags stil-moodboard i al deres pastelromantik.

Faktisk er flere begyndt at blive bange for, at det ‘bare’ er en tøjlinje, hun er i gang med at lancere.

Reaktionerne kommer især efter ovenstående billede af pasteljakkesæt og -tasker, men generelt har Taylors teaser-billeder mest vist smykker og stof i en solbadet, romantisk univers. Samtidig er hun blevet spottet i tøj, der dog også blot kunne være fra en kommende merchandise-kollektion.

Fanteorierne peger dog på alle muligheder i universet – mere eller mindre – og der er også stadig mange ting, der taler for et album. Især en fan peger på, at Taylor lavede den samme slags moodboard-tematik før turneen med ‘Reputation’, så måske er der tale om detaljer fra kommende turné-outfits. Altså i forbindelse med et album, der i så fald lader til at gå væk fra ‘Reputations’ vrede mørke og i stedet tage en mere positiv tilgang.

Til gengæld kan det undre, at hun slet ikke brugte sin optræden ved Time 100-galaen i går aftes i New York til at spille noget nyt, hvis det virkelig er et nyt album, hun annoncerer på fredag. I stedet spillede hun gamle hits som ‘Love Story’ og ‘Shake It Off’, men dog i nedbarberede versioner hvor hun spille piano eller akustisk guitar til.

På samme måde kan man dog sige, at hvis det var en tøjlinje, hun lancerer på fredag, er det så ikke mærkeligt, at hun mødte op til Time-arrangementet i en kjole fra J. Mendel? Til gengæld passede den perfekt ind i hendes blomstrede pastelromantik.

Taylor Swift i kjolen fra J. Mendel (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Men ja, det bliver nok bare stadig ved gætværk og vilde fanteorier indtil fredag, hvor Taylor altså løfter sløret for, hvad det er, hun pønser på.

Læs også: Taylor Swift deler ud af sin visdom: Her er 30 ting, popstjernen har lært, før hun blev 30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af