Astrid Andersen vendte tilbage til London Fashion Week – med psykedelisk inspiration og Hummel-samarbejde

Astrid Andersen vendte tilbage til London Fashion Week – med psykedelisk inspiration og Hummel-samarbejde
Ponchoer var en del af Astrid Andersens AW20-kollektion

Efter en sæson hvor hun prøvede kræfter med en mindre præsentation i forbindelse med modeugen i New York, startede Astrid Andersen 2020 med at vende tilbage til catwalken i London under den igangværende herremodeuge. Og det var med en kollektion, der fortsætte hendes arbejde med at indlemme nye inspirationskilder i hendes luksus sportswear-univers.

Denne gang havde hun blandt andet hevet lidt psykedelisk inspiration fra 70’erne, hvilket blandt andet kom til udtryk igennem frynsede ponchoer, vilde mønstre, brede mavebælter og svaj i buksebenene. Det hele blev dog blandet med Astrid Andersens signatur-tracksuits, så det føltes meget naturligt.

På fødderne af samtlige modeller sad, hvad der os bekendt er Andersens første sneaker-samarbejde, nemlig med Hummels underlinje Hummel Hive. Reach LX 6000 hedder modellen, der passer fint ind i de mange livstilsagtige versioneringer af løbesko, som vi har været vidne til i længere tid. På Astrid Andersens bud var det især den orange hæl, der var en flot kontrast.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HUMMEL HIVE (@hummel_hive) den

Smykkerne på modellerne var skabt i samarbejde med den danske smykkedesigner Vibe Harsløf. Desværre kommer Astrid Andersen ikke til København med sit show, når Copenhagen Fashion Week finder sted i slutningen af måneden. Se hele hendes AW20-kollektion hos Vogue.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Vibe Harsløf Jewelry (@vibeharsloef) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af