ROSKILDE: The Blue Van – en rustfri vogn

Onsdag, klokken er omkring 16, og på Campingscenen har, med stor sandsynlighed, festivalens største sæt skjorteflipper indfundet sig, sammen med bassisten og resten af slænget i The Blue Van.

Ret hurtigt fik de hevet en god stemning på benene, godt hjulpet på vej af deres klichefrie optræden på scenen. Det var en stæmingsmættet koncert, der rummede muntre øjeblikke, som da forsangeren allerede i andet nummer startede på en forkert sang. “Forsangeren skal vist ha’ læsebriller på!…” var kommentaren fra den meget engagerede bassist.

Under koncerten blev pigtrådsmusikken suppleret med en god portion “ooh, ooh”- og “yeah, yeah”-råb. Derudover var der instrumenthåndtering i mere alternative og underholdende positurer, som da bassisten spillede på bassen mellem guitaristens ben. I øvrigt blev det gamle orgel udsat for en behandling, der måske ikke falder i god smag hos instrumentfreaks, men tilgengæld bidrog det til at skabe en løssluppen stemning på scenen og blandt publikum.

Alt i alt leverede The Blue Van en rutineret koncert, der levner håb om at de snart for lov til at indfinde sig på de større scener inde på festivalområdet. At dømme ud fra længden på køen til deres cd-salg efter koncerten, var det tydeligt, at de havde formået at spille sig ind i en masse festivalgængeres hjerter.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af