Luca

Indrømmet. Den lidt negativt ladet overskrift er måske ikke helt på sin plads for duoen Luca kan sit håndværk. Men de seks numre på ep’en – af samme navn som bandet – bevæger sig indenfor den letfordøjelige og luftige pop, som den er hørt mange gange før.

Alligevel er Luca ikke en mellemfornøjelig metervare, og duoen har da også fortiden med sig. John Gordon og sanger Lene Dissing har tidligere arbejdet sammen i duoen Steam, der var fremme i radioernes sendeflade med singlen ‘Lover’ tilbage i 1998. Siden har de skrevet sange til andre kunstnere men er nu tilbage med Luca.

På ep’en har de to lavet en række iørefaldende let rockede popnumre. I stil med et band som Emotions – nu Girl In the Moon – er trommerne ikke pakket væk i baggrunden, og heldigvis får den sterile maskinelle lyd ikke overtaget, som det ofte sker med de hits, som radiostationerne prioriterer højt nu. Men Luca kan med den gode melodi i centrum sagtens indtage playlisterne uden at efterlade et hult indtryk af ligegyldigt pop.

Blandt de seks numre burde både ‘Calling’, ‘Oh Dear’ og den lidt slæbende ‘Beautiful Morning’ kunne klare sig i konkurrencen om opmærksomhed. Luca har lavet en række flotte numre, som de med god samvittighed kan overføre til en cd, når de forhåbentligt får udgivet sådan en.

Luca. 'Luca'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af