SKANDERBORG: Yellowish – velspillet indiepop

Da undertegnede var på vej til scenen Den Blå Planet på dette års Skanderborg Festival, begyndte de bange anelser at melde sig. Der var nemlig så mange mennesker til Nik & Jay på den store scene, samt til Peter og de andre Kopier, at frygten for at et fåtal af mennesker ville møde op til Yellowish var stor. Den skulle da også vise sig at være velbegrundet.

På trods af en lille opvarmning ved Kasper Eistrup var der ikke mange til stede i teltet, men heldigvis virkede Yellowish til at være upåvirkede af dette. Det efterhånden noget rutinerede band fra Århus indtog scenen med en ydmyg, men dog selvsikker attitude og diskede herefter op med energiske powerpop/indie-agtige numre.

Specielt Laura Noszczyk på vokal og keyboard med sin lyse, indsmigrende stemme var en drivkraft, der fyldte godt i lydbilledet.

Den godt 30 minutter lange koncert diskede op med det ene velkomponerede nummer efter det andet og i de numre, hvor forsanger Aage Hedensted og førnævnte Laura komplementerede hinanden, stod Yellowish bedst.

Alligevel var det, som om der manglede noget. Bandet kunne numrene til hudløshed og er uden tvivl et godt sammenspillet band, men sangene blev næsten for strømlinede. Ingen overraskelser, der lige kunne give publikum dét ekstra, der skiller fårene fra bukkene i musikbranchen.

Alligevel en koncert over gennemsnittet. Det var professionelt, supertight og gennemarbejdet, men desværre også hørt før lidt for ofte.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af