Magtens Korridorer

Magtens Korridorer blev for år tilbage kendt for hestevisen ‘Annegrethe, du er en luder’, og nu har gruppen dælme lavet et nyt album, ‘Tilt’. Alle albummets sange er optaget live i studiet, og netop livesituationen fremhæver den fandenivoldske (punk)energi, der hersker i bandet. Alle sangene er på legende let dansk, teksternes univers sparker tritessens monotoni ad helvede til, og hvor er det dog livsbekræftende på den friske c-vitamin-agtige måde.

Den punkrockede stil holder, men det er ikke her de store stik tages hjem af Magtens Korridorer. Trumfen tages stort hjem på de livsglade tekster. Lytteren kan ikke undgå at begejstres over universets fantasi og sprogbeherskelse, og det ses i følgende emner: ‘Hun ligner Leila Khaled’, ‘Lorteparforhold’, Edderrådme’ og ‘Arbejdsløshedssangen’. Det er bare alt for få, der tør tage disse ellers ganske triste emner op og give dem en ordentlig en på hatten.

Hardcorefans af ironisk distance, selvironi og hverdags-humor kan roligt gå direkte efter ‘Tilt’. Til det formål er pladen en ganske fortrinlig eskapistisk eliksir, stor humor – godt gået drenge.

Magtens Korridorer. 'Tilt'. Album.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af