Rock Hard Power Spray – shots eller billige øl!

Der var masser af rå tråd og skældsord i luften, da den odenseanske kvartet med det velklingende navn Rock Hard Power Spray sendte hobevis af bittesmå rockpartikler ud i det århusianske spillested Katapults trange lokaler.

Spillested er måske for meget sagt, for lokalerne – beliggende i Århus bymidte – bliver normalt brugt til teaterarrangementer. Ikke desto mindre har stedet to gange om måneden hele efteråret igennem ladet teater være teater og i stedet budt ind til et par musikalske aftener i selskab med et eller flere spændende bands fra den danske undergrund.

Og denne aften var ingen undtagelse. De fire endnu uskrevne blade i Rock Hard Power Spray gjorde i løbet af en lille times tid god krav på opmærksomhed fra det entusiastiske, om end noget brogede publikum, der i Katapults trange lokaler var blevet henvist til scenens foranliggende tilskuerpladser, hvilket utvivlsomt gjorde koncertoplevelsen en smule mere akavet end nødvendigt.

Men til h……. med det, for musikken var god – i hvert fald et godt stykke hen ad vejen.

Rock Hard Power Spray’s polyforme arrangementer var fulde af overskud og ideer, hvilket også gjorde sig gældende for bandets melodier. Men som hentydet ovenover, begyndte det samlede musikalske udtryk at halte en smule, jo længere man kom koncertens afslutning.

Indtil da havde Rock Hard Power Spray ellers leveret en stak rigtig gode numre, hvor bandets blanding af rå garagerock tilsat iørefaldende pop-omkvæd havde fået den eksponering den fortjente, og sammenspillet imellem især bassist Ask Fogh og trommeslager Simon Andersen så klart det samme.

Til trods for stedvise skyggespark og gentagelser, må Rock Hard Power Spray derfor klart betegnes som en overvejende positiv oplevelse, der velsagtens tåler at blive sammenlignet med et dusin skarpe shots med rigelige mængder spiritus – men hvor lysten til en stille pils alligevel melder sig efter 8-10 af slagsen. Øllerne var i øvrigt billige den aften…

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af