Enola

Enola er et band fra Holstebro, der ifølge dem selv adskiller sig fra andre bands i Danmark, ved at være både ambitiøse og originale.
Det er da også en lille fin og velproduceret, demo de har lavet med Ep’en ‘Elegies’. Ordet ‘Elegies’, betyder noget i retning af sørgesang eller i hvert fald et melankolsk udtryk. Melankoli er der såmænd også nok af på skiven.

Pladen er bygget op på en god måde med den rolige ‘Elderberry’ som en rar åbningsvignet, for derefter at glide langsomt op i stemning og intensitet på skivens andet spor ‘Do, ut des’. Ep’en rundes af med det hårdeste nummer ‘Inscence and Hearts’.

Der er tænkt over kompositionerne og instrumenteringen, og herfra skal der lyde en lille ros til Kenneth Mulvad for at turde bruge hammond på nummeret ‘Elderberry’. Samtidigt gør Hanne Abrahams, der er forsanger på projektet, det rigtig godt – hun formår at være tilbagelænet på den vedkommende måde.

Sangene i sig selv står måske en anelse svagt og formår ikke rigtigt at bide sig fast på hjernebarken. Det irriterer også, at den fine og meget klare produktion på åbningsnummeret ikke følges op på de efterfølgende, lidt mere rockede numre.

Dog er der helt sikkert tale om en demo over middel, og denne anmelder vil klart opfordre til at følge med i, hvor Enola bevæger sig hen i fremtiden. Der er uden tvivl mere under overfladen på dette unge orkester. Det tegner godt.

Enola. 'Elegies'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af