Raw Fusion

Oppe nord på, helt deroppe hvor det er endnu koldere end i det kolde København, faktisk helt oppe i Stockholm, ligger der en klub med mere varme end en sommerdag i Sahara. Klubbens varemærke er den sjælfulde del af nutidens musik, og dens kendetegn er en blanding af jazz, funk, soul, hip-hop, house, disco, bossa, samba, broken beat og nu-jazz – deraf titlen som en fusions klub!
Klubben er på 7 år styret af DJ Mad Mats, der gennem tiden har prominent besøg af bl.a. navne som Gilles Peterson, Little Louie Vega, Joe Clausell med flere. Til dem hos hvem der måske ringer en lille klokke ved navnet Mad Mats, kan det lige nævnes, at han med stor succes har gæstet Vega Natklub et par gange.

Navnet Raw Fusion har med tiden udviklet fra “kun” at være en klub til også at være et pladeselskab. Et pladeselskab med nogenlunde sammen med lyd som klubben – og tusind tak for det forresten. Med snart et dusin udgivelser i ryggen har man nu besluttet sig at opsummere, hvad der har været på programmet, og det sker med kompileringen “Inside Scandinavia”.
En udgivelse, der ligesom bl.a. “Nordic Lounge”-serien viser præcist, hvor langt fremme vi egentlig er heroppe i det kolde nord. Bortset fra enkelte tracks er der her tale om et mindre mesterværk med inspiration fra bl.a. Syd- og Latinamerika samt Afrika med mere – dog alt sammen produceret i Skandinavien. En varm opsamling med tracks fra (desværre) relativt ukendte kunstnere, men alle med en følelse af varme og sjæl.
Klart at anbefale….

Raw Fusion. 'Raw Fusion'. Album. Playground Music.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af