Sheryl Crow – shook us all night long

Lyset slukkes. Endelig sker der noget. En godt fyldt KB Hallen – omend ikke udsolgt – er klar til at tage imod Sheryl Crow. Lyset flagrer rundt på scenen og ud af højttalerne begynder AC/DC’s ‘You Shook Me All Night Long’ at brøle. ‘She was a fast machine/She kept her motor clean/She was the best damn woman I had ever seen…’ Hele nummeret blev spillet, og så var der ellers lagt op til rock med den kønne sangerinde.

Med et nyligt udsendt greatest hits album, var setlisten gennemskuelig på forhånd, og der var da heller ikke mange overraskelser undervejs. Efter et par indledende rockede numre fra det seneste studiealbum ‘C’mon C’mon’ vakte ‘My Favorite Mistake’ og ‘There goes the Neighborhood’ begejstring, inden hænderne kom op over hovedet med fællesklap til den smukke ‘Leaving Las Vegas’.

Midt på scenen stod Sheryl Crow omgivet af sine fire musikere og fik hallen til at svinge. Selvsikkert og humørfyldt fik hun undervejs et par danske sætninger over læberne, og fik publikum gejlet op til fest på en mandag aften. Hårde rockede numre med countryinspirationen under overfladen og de iørefaldende ballader blev godt blandet sammen, og hovedpersonen skiftede mellem at styre bassen og se sexet ud med sin guitar. Begge dele havde hun et godt greb om, og publikum forlod efterhånden stolesæderne for at være med på gulvet.

Aftenens andet højdepunkt var ‘If it Makes You Happy’ og siden en flot udgave af ‘Everyday is a Winding Road’, der slæbte sig langsommere og en anelse tungere afsted end den forcerede originale udgave. Naturligvis blev der også plads til storhittet ‘All I Wanna Do’, inden hun ved andet ekstranummer tog mikrofonen ud af stativet og rockede igennem med Led Zeppelins ‘Good Times Bad Times’. Dejligt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af