Counting Crows

De færreste har vel kunnet undgå verdenshittet ‘Mr. Jones’, der straks sendte Counting Crows helt op blandt de store på hitlisterne tilbage i 1994. Derfra er det så gået stille og roligt ned ad bakke for bandet, der senest har haft noget, der minder om et hit, med deres fortolkning af Joni Mitchells ‘Big Yellow Taxi’.

Fire studiealbums er det blevet til for Counting Crows, der har valgt at smide opsamlingsalbummet ‘Films About Ghosts The Best Of…’ på gaden. En rodet sag, hvor sangene ikke optræder i nogen logisk rækkefølge. Musiklyttere, der først starter med bandet her har ingen mulighed for at følge dets udvikling – medmindre de bladrer sig igennem coveret og prøver at få styr på kronologien.

Alle de kendte hits som ‘Round Here’, ‘A Long December’, og ‘Hanginaround’ er kommet med, men blandt de mere afdæmpede rocksange, som bandet også gør sig fortrinligt i, er der mangler. Fra debutalbummet ‘August and Everything After’ savner man ‘Raining in Baltimore’, og ‘Goodnight Elisabeth’ fra ‘Recovering the Satellites’ ville også have set godt ud i bunken af de særligt udvalgte.

Spørsgmålet er, hvad de næste ti år med Counting Crows vil bringe, og hvor meget fremtid der overhovedet er i bandet. De to nye sange, der skal få de allerede dedikerede til at investere i en cd, hvoraf de har de fleste sange i forvejen på andre udgivelser, er ikke noget særligt. Så måske det er meget oplagt med en
opsummering af karrieren på et tidspunkt, hvor der tilsyneladende næppe kommer mere godt fra Counting Crowes.

Counting Crows. 'Films About Ghosts The Best of...'. Album.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af