Ephemera

Ephemera er endnu et norsk band, der efterhånden er ved at markere sig på verdensplan med deres letfordøjelige pigepop.
Fra eget pladeselskab kommer deres femte udspil, der under titlen ‘Score’ byder på en række af de største hits fra deres bagkatalog.

De starter og slutter pladen på den samme måde, med perfektionistisk og behagelig pop fyldt med vokaler, der får Stina Nordenstam til at føle sig hjemme. Det er meget blødt, meget skrøbeligt og meget varmt.

I enkelte øjeblikke er det nærmest sublimt. Ganske ufarligt, men sublimt. Man har næsten svært ved at forestille sig, at dette skulle være frugten fra fire forskellige album, da der er en sær art homogenitet over pladens numre.

Det er stilsikkert uden at blive ensformigt og afdæmpet uden at blive kedeligt. Bestemt en anbefalelsesværdig plade, hvis man føler sig hjemme i den bittersøde afdeling af popverdenen.

Mest bemærkelsesværdigt er det måske, at det er lykkedes Ephemera at få foden indenfor i forskellige amerikanske serier, heriblandt ‘Felicity’, og at de også agerer underlægningsmusik i flere norske tv-reklamer. Dette borger for en vis masseappel og lyttevenlighed, hvilket Ephemera da også har til både gården og gaden.

Skulle du stå og mangle lidt rart til at skabe den helt rigtige café-stemning i dit eget hjem, er Ephemera et godt bud. Måske ikke det mest festlige, men bestemt både hyggeligt og rart.

Ephemera. 'Score'. Album. Ephemera.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af