Miss Kittin

Dronningen af elektroclash Miss Kittin er på gaden med sit første soloalbum ‘I.Com’. Albummet spænder vidt i stilarter og afspejler dermed på fornemmeste vis hende selv, og hvordan hun spiller som dj. Første nummer ‘Professional Distortion’ er også første single, og her bliver lytteren kastet direkte ud i et voldsomt elektrorocknummer.

Killingen forsætter herefter den musikalske rundrejse og kommer forbi byer som Detroit og Köln, men også mere melodiske numre, som det franske nummer ‘3eme Sexe’, er der blevet plads til. Alle med hendes kælne stemme indover. Stemmen er dog ikke særlig kælen i det firserinspirerede punkede ‘Meet Sue Be She’.

Det er som sagt første soloudspil fra Miss Kittin, og nogen vil måske mene et vovet et af slagsen, idet det er så bredt. Men som hun selv siger, er hendes jobbeskrivelse primært dj, og hun vil ikke være afhængig af salget af plader og dermed pladeselskaber. Hun skal derfor ikke ud og please lytteren, men har benyttet lejligheden til at lave et album, som hun selv vil have det.

Miss Kittin har tidligere arbejdet sammen med et hav af fremtrædende kunstnere i branchen, og hun har også fået god hjælp på ‘I.Com’, men det er først og fremmest et Miss Kittin album – lækkert!
Har man lyst til en nærmere lytter så klik ind på misskittin.com, hvor der ligger et mix af numrene.

Miss Kittin. 'I.Com'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af