Roskilde 04: Gisli – et islandsk vulkanudbrud

Scenen var sat for islandske Gisli og hans band på Campingscenen: En mudderpøl af dimensioner foran scenen, en strid vestenvind direkte på de optrædende og et par hundrede mennesker samlet sporadisk her og dér. Ikke lige ideelle forhold til en god koncertoplevelse.

Men Gisli ved, hvad han kan, og gjorde det han er bedst til. Han leverede en energisk og medlevende koncert, der efterhånden fik folk til for et øjeblik at glemme alt om mudderpøl og blæsevejr, for i stedet at leve sig ind i Gislis melodiske mosaik hvor rock, hiphop og country hilser på hinanden, uden at resultatet bliver en rodet farvelade.

Selvom størstedelen af publikum tydeligvis ikke kendte Gislis musik så godt, fik hans humoristiske, ironiske og skarpe tekster om hverdagens små trivialiteter og problemer alligevel folk til at spidse øre og trække på smilebåndene. Da koncerten sluttede efter godt 35 minutter, var publikum da også blevet mangedobblet og stemningen væsentligt højnet.

Gisli leverede varen, og det kunne være spændende at se ham på en større scene med et større publikum, mere spilletid og bedre vejr.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af