Roskilde 04: Audio Bullys – vand ud af ørene

Roskildes nye satsning på den elektroniske scene er hooligan house. Geeza repræsenterede Danmark, og gjorde det rigtig godt. Mestrene Audio Bullys var selvfølgelig også at finde i Metropol-teltet, men gjorde det knap så godt. Det kan godt være de ikke har fået at vide, de var torsdagens trumfkort i metropolteltet, men det er ingen undskyldning for at stille op med et klubset beregnet til en gennemsnitlig pub i West London.
Det er meget lækkert, at der er sat storskærme op, så man kan se, hvad der sker på scenen, men desværre imponerede Tom Dinsdale på ingen måde bag pulten. For det første var hans grej det samme som på en hver anden klub, og for det andet fik han ikke udnyttet dets potentiale. Det blev blot til regulær pladevending med sparsomme effekter.
Energien på scenen fejlede dog ikke noget, Audio Bullys fik folk til at hoppe og danse, og man må gi’ dem, at de fik skabt en fest. Da Josh Wink’s ‘Higher State of Consciousness’ kom på pladetallerknerne røg armene i vejret, og festen fik et ekstra skub opad. Hvor man så skulle fortsætte, var der ingen, der vidste, da alle koncerterne stoppede ved et-tiden, og campingpladsen stadig var en stor mudderskøjtebane.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af